Редом до Меси застава и… българин. Но не на терена,

...
Редом до Меси застава и… българин. Но не на терена,
Коментари Харесай

Редом до Меси: Българин в реклама с футболната звезда, страхувал се да не го събори

Редом до Меси застава и… българин. Но не на терена, а в телевизионна реклама за бира.

Станислав Христакиев би трябвало да отнеме топката на футболната мегазвезезда правейки шпагат, само че е елементарно финтиран. След това нашенецът се разрушава в песъчлив палат, който е тъкмо до тях.

„ Този миг с Меси се случи основно поради любовта ми към футбола. Винаги имам футболна топка в колата, когато пътувам. Всичко стартира, като се явих се на един кастинг и въобще не знаех защо е “, разкрива Христакиев.

Станислав се озовава в Съединени американски щати през 2016 година. Той желае да сбъдне американската си фантазия – да стане сполучлив модел и артист.

От стотици души са избрали единствено 8 и българинът е бил измежду от тях. Интересното е, че е получил и най-вече екранно време

„ Аз бях най-тежкият футболист, защото съм 103 кг. Шест дни бягахме от заран до вечер, с цел да се приготвяме. Имаше лодки, камери и най-различни хора. Самата реклама с Меси я снимахме на плаж, където инцидентните миновачи нямат достъп. Това не е изненада, тъй като всички знаем какъв брой известен е Лео. Бяхме прецизно инструктирани да не се доближаваме до него, само че всяка секунда коства стотици хиляди долари. Не сме там да се снимаме и да си приказваме. “

Станислав разкрива и дали е имал допир с аржентиснкия талант.

„ Исках да му кажа, че съм от Хасоково и че съм съотечественик на Стоичков, само че не стана. Той е доста фокусиран човек. Казаха му каква е хореографията на сцената, където той ме финтира. Най-страшното беше, че трябваше и аз да бъда деликатен, с цел да не го фаулирам. Всичко стана още при първия опит и получихме алодисменти. Усетих силата на звездата, която виждам от дете “, гордее се Христакиев.

Източник: NOVA
Още вести четете в категорията Спорт
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР