Redmi се превърна в една от най-разпознаваемите и предпочитани марки

...
Redmi се превърна в една от най-разпознаваемите и предпочитани марки
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi 9T и Note 9T - 5G телефони за всеки джоб

Redmi се трансформира в една от най-разпознаваемите и желани марки на Xiaomi, която предлага страховит микс от качествено направени смарт телефони с задоволително екстри и продуктивност, и още по-атрактивни цени.

Тази седмица китайската компания показа най-новите си Redmi модели - 9T и Note 9T, които идват с огромни акумулатори, способни камери и изненадващо доста екстри, като обещанието за налична цена още веднъж е спазено.

Redmi Note 9T

Redmi Note 9T е по-натруфеният и надлежно безценен модел, който предлага екран с диагонал от 6.5 инча и Full HD резолюция, в чийто горен ляв ъгъл е поместен кръговиден отвор за селфи камерата от 13 мегапиксела.
 Снимка 512934

Рамките са минимални, като долната е леко по-широка, а в горната е вметнат съвсем незабележимият отвор за слушалката.

В кръговиден модул на гърба на Redmi Note 9T са позиционирани общо три датчика и LED мълния, като главният 48-мегапикселов датчик предлага автоматизиран фокус, нощем режим, HDR и наложителния портретен режим.

Другите два датчика съставляват два-мегапикселова макро камера и датчик за дълбочина, който още веднъж е с два мегапиксела.
 Снимка 512931

Не можем да съпоставяме тази настройка с камерите на флагманите за по 1000 $, само че сме сигурни, че ще правят добра работа за ежедневна приложимост.

Телефонът е оборудван с процесор MediaTek Dimensity 800U, който е сходен по благоприятни условия на Snapdragon 732G, който зарежда модела Poco X3.

Интересното за модела е, че в него можем да вкараме две SIM карти и да черпим 5G сигнал от два разнообразни доставчика.
 Снимка 512936

Батерията му от 5000mAh също е една от мощните му характерности, а още по-добрата вест е, че в комплекта има гратис зарядно с мощ от 22.5W.

Компанията също по този начин дава обещание, че батерията ще резервира потенциал от над 80% за най-малко три години.

Redmi Note 9T ще е разполагаем в единствено два цвята - черен и виолетов.

Redmi 9T

Въпреки че двата модела са много сходни, една от първите разлики, които виждаме при Redmi 9T, е в прореза за селфи камерата, който е във формата на капка.
 Снимка 512938

Екранът още веднъж е 6.5-инчов, а другата явна разлика е в съществуването на огромно Redmi лого на гърба на апарата.

Задната камера също наподобява друго, като датчиците са поместени във отвесен ред в горната лява част.

Там намираме 48-мегапикселова основна камера, широкоъгълна леща с осем мегапиксела и два датчика с два мегапиксела за макро фотоси и дълбочина на изображенията.

Redmi 9T разполага със същия процесор, който видяхме и в Redmi 9 - Snapdragon 662, a батерията му е още по-голяма и от тази на Note 9T - цели 6000mAh.
 Снимка 512932

Xiaomi твърди, че телефонът може да устоя до два дни и половина с едно зареждане, само че това сигурно зависи от интензитета и метода на прилагане.

За Redmi 9T Xiaomi оферират четири цветови разновидността - сив, наследник, оранжев и зелен.

И двата телефона разполагат с 4GB RAM, а по повод мястото за предпазване на данни можем да избираме сред разновидности с 64GB или 128GB.
 Xiaomi Mi 11 Pro и какво знаем за идния флагман
Ето по какъв начин ще ни зарадва Xiaomi Mi 11 Pro

Премиерата е през февруари

Засега датата, на която ще се появят на пазара, не е известна, само че знаем, че Redmi 9T ще стартира от 159 евро, а Redmi Note 9T - от 229 евро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР