Редица популярни личности от спорта намериха свое любимо място, на

...
Редица популярни личности от спорта намериха свое любимо място, на
Коментари Харесай

Къде се събират спортните звезди на България


Редица известни персони от спорта откриха свое обичано място, на което се любуват на въодушевление като на карнавала в Рио де Жанейро, само че в сърцето на София - в комплекс, който се намира в Гранд хотел Милениум.
 Palms Carnival – усети, въодушевени от Латинска Америка
Palms Carnival – усети, въодушевени от Латинска Америка

Латино фиеста до зори

Новата огромна българска звезда на международния женски шахмат, подкрепяна от - Нургюл Салимова, се потопи във феерията от цветове и се наслаждения на вкусните оферти от специфичното латино фюжън меню на Palms Carnival, преди да замине да шампионата Reykjavik Open.
 Снимка 657323

Сред спортните любимци, посетили карнавала, е " златното момиче " и сегашен президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева, както и брачният партньор ѝ - голмайсторът на " Левски " и сегашен притежател на футболния клуб Наско Сираков.

Истинска бразилска фиеста бе сътворена при визитата на бразилските футболни звезди на спонсорирания от " Левски " - Цунами, Уелтън, Дарлан и Рикардиньо. Благодарение на съотборниците си и изключителните домакини като вкъщи в " латино ситуацията " се усещаше и нидерландската звезда на " сините " Келиан ван дер Каап.
 Снимка 657325

След откриването на единствения по рода си сходен фестивал през януари и други звезди избират Palms Carnival за желано място за прелестно преживяване в центъра на столицата.

По време на " карнавалните дни " гостите се любуват и на подобаваща специфична музика онлайн. За музиката се грижат Весела Морова, Светослав Миланов и Георги Попов, а за латино фюжън ястията - началник Петър Великов.
 Снимка 657324

Palms Carnival ще продължи да се организира всеки четвъртък, петък и събота до края на месец март в клуб " Black and white " от 21 часа, като клубът предлага разнообразни пакети за консумация с предварителна резервация на телефон 0885 169802.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР