Поне пет републикански генерални прокурори оспорват федерален регламент, който се

...
Поне пет републикански генерални прокурори оспорват федерален регламент, който се
Коментари Харесай

Консервативните щати оспорват федералното правило относно третирането на транссексуални ученици

Поне пет републикански генерални прокурори оспорват федерален правилник, който се стреми да отбрани правата на транссексуалните възпитаници в националните учебни заведения, като не разрешава общи политики, които не разрешават на транссексуални възпитаници да учебни бани, съобразени с техния пол, наред с други разпореждания.

Длъжностните лица настояват, че новите политики ще наранят дамите и девойките, ще потъпчат правата на свободата на словото и ще основат тежести за щатите, които са измежду тези със закони, признати неотдавна години, които са в несъгласие с новите разпореждания.

„ Това е несъразмерна работа на федералното държавно управление, само че е в степен и измерение като никой различен “, сподели основният прокурор на Луизиана Лиз Мърил на конференция в понеделник.

Едно дело беше заведено в окръжния съд на Съединени американски щати в Монро, Луизиана в понеделник, в същия ден, когато наредбите на Министерството на образованието по отношение на използването на дял IX бяха публично финализирани. Адвокатите от висшите държавни правителст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР