Редакцията ни прегря от сигнали на зрители, гневни, че кандидатът

...
Редакцията ни прегря от сигнали на зрители, гневни, че кандидатът
Коментари Харесай

Кметът на “Надежда” Димитър Димов удари в земята Васил Терзиев: Избори не се печелят с лъжи и манипулации

Редакцията ни прегря от сигнали на фенове, гневни, че претендентът на “добрите сили ” Васил Терзиев за следващ път си послужи с операции и откровени неистини по време на избирателен спор. Този път обект на зрителска непоносимост стана подигравка, изречена от племенника на Петър Младенов по повод просветителната инфраструктура в столичния регион “Надежда ” и по-специално – 153 Спортно учебно заведение " Неофит Рилски ", което той уточни за неприятен образец.

 

По този мотив екипът ни се обърна към актуалният кмет на региона Димитър Димов, чийто персонален приоритет през последните четири години беше точно образованието и ученическият спорт.

 

“Преди 10 години успяхме да преобразуваме учебното заведение в спортно - с неоценимата помощ на президента на Общо събрание на колегиите Локомотив господин Даме Стойков, политическите сили  ГЕРБ и Българска социалистическа партия, както и тогавашния шеф Кирилка Диковска. Със съдействието на господин Стойков беше получено подаяние за създаване на общежитие към учебното заведение ”, уточни кметът на “Надежда ”.

 

В момента над 500 деца се образоват в 153 Спортно учебно заведение, а броят на децата, които спортуват в залите на Общо събрание на колегиите Локомотив набъбна от 450 на 1600 публично картотекирани деца, сочи статистиката.

За тези 10 години, Локомотив към този момент има олимпийски първенец по бокс Стойка Кръстева, международен първенец Радина Томова с Ансамбъла по художествена гимнастика,  както и бронзови медалисти от  Европейско и  Световно състезание.

 

“Имаме най-важното - хиляди деца, които в действителност обичат спорта и червено-черния клуб. Актуализираме плана за повсеместен ремонт на 153 Спортно учебно заведение " Неофит Рилски ", който е на планирана стойност от 4 млн. лв.. Започнахме поетапно  - с  ремонт на покрива над физкултурния салон, след което ще търсим целево финансиране за целия план. В Плана за възобновяване и резистентност, сходни учебни заведения в целия Югозападен регион  ще разполагат с общо 26 млн. лв. ” горделив е кметът на “Надежда ”.

 

 

Стойка Кръстева от своя страна също персонално опроверга неистините в изказването  на претендента господин Васил Терзиев. " В Общо събрание на колегиите Локомотив построяваме първенци и целодневно се грижим за децата, които са избрали червено-черните. Не желаеме да чуваме сходни неистини!, " сподели златната медалистка от Токио 2020.

 

Не вярвайте на неистини и операции, облечени в предизборни обещания, обявиха кметът на регион “Надежда ” Димитър Димов и претендентите за общински съветници на ГЕРБ-СДС.

Тагове: Димитър Димов Васил Терзиев избори местни избори кмет „ Надежда “ лъжи манипулации
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР