Редакционният екип на ви представя най-важното от деня във вечерния

...
Редакционният екип на ви представя най-важното от деня във вечерния
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 28 юни

Редакционният екип на ви показва най-важното от деня във вечерния информативен бюлетин.

В КАКЪВ ХОТЕЛ Е ОТСЕДНАЛ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА ЗАСЕДАНИЕТО НА ЮНЕСКО ЗА ПИРИН? (СНИМКИ)
" Валери Симеонов, по какъв начин е в петзвездният Ritz-Carlton в Бахрейн? Работите ли, работите ли? Измислихте ли по какъв начин ще подпомогнете протестиращите майки на деца с увреждания, че министър председателят на Вас разчита? Не Ви ли е позор? " Това написа във Фейсбук профила си Тома Белев, едно от лицата на неправителствената коалиция " За да остане природа в България ".
СИМЕОНОВ ОТГОВОРИ: ЛЪЖА Е, ЧЕ СЪМ ОТСЕДНАЛ В 5-ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ В БАХРЕЙН
Вицепремиерът Валери Симеонов упрекна в неистина еколога от организацията " За да остане природа в България " Тома Белев.
ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ: ПРАВИТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА УСПЕЕ ДА УБЕДИ ЮНЕСКО ЗА ПИРИН
11 държави-членки на Комитета за международното завещание на ЮНЕСКО са подготвени да гласоподават за намаляване на проекторешението на организацията за Национален парк „ Пирин “. Това твърди в своя публична позиция „ За да остане природа в България “.
ЖЕЛЬО БОЙЧЕВ НАПУСКА РЪКОВОДСТВОТО НА Българска социалистическа партия В Народно събрание, СКОРО И ПАРЛАМЕНТА
Жельо Бойчев напуща управлението на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", а до края на годината – и Народното събрание и политиката, тъй като желае да се занимава с бизнес. Това стана ясно през днешния ден в Народното събрание.
Министерство на вътрешните работи ПРОДЪЛЖАВА НЕЗАКОННО ДА СЛЕДИ ИНТЕРНЕТ ТРАФИКА
Министерство на вътрешните работи е рекордьор по противозаконен достъп до данни за интернет трафика на жителите, излиза наяве от годишния отчет на парламентарната комисия за надзор на службите.
ОТНОВО СКАНДАЛ В СМГ, ТОЗИ ПЪТ ЗАРАДИ КУРСОВЕТЕ Пожарна охрана МАТЕМАТИКА
Новият метод на образуване на подготвителните курсове по математика за банкет на възпитаници в Софийската математическа гимназия (СМГ) вкара елитното учебно заведение в поредна драма.
ЕВРОБАБИТЕ ОТ ЗАБЪРДО ЩЕ ПЕЯТ ПРЕД КАБИНЕТА НА БОРИСОВ ЗА ПЪТ
Музикален митинг пред кабинета на премиера Бойко Борисов провеждат евробабите от Забърдо. Те отиват идната сряда (4 юли) в София да пеят пред Министерския съвет и да молят страната да им отпусне пари за пътя към селото.
ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР: РАЗГОВОРЪТ ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ ПРИ ХРАНИТЕ СКОРО НЯМА ДА СВЪРШИ
Разговорът за двойния стандарт при храните в Европейски Съюз не е приключил и скоро няма да приключи. Разгледахме три проектодирективи, препоръчани от еврокомисар Йоурова, само че на никое място в Европейски Съюз няма единно законодателство що се отнася до съставките в питателните артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР