Редакторска плесница Скандал след скандал тресе иначе престижния конкурс Мис

...
Редакторска плесница Скандал след скандал тресе иначе престижния конкурс Мис
Коментари Харесай

СКАНДАЛИ тресат конкурса „Мис България“!

Редакторска плесница

Скандал след скандал тресе другояче влиятелния конкурс „ Мис България “. Всяка година събитието не минава без кавги и разногласия по отношение на победителката.

Тазгодишната носителка на купата също не бе пощадена от обществото. Венцислава Тафкова е най-критикувана поради хиалурона в устните си. Въпреки че се разгласи изрично срещу корекциите, Тафкова е издула джуки и поради това е сравнявана от консуматори с чалга певица от селска механа.

„ Тази отрицателна вълна я има към всяка една красива жена - споделя победителката. - Проблемът е, че аз съм известна сега и това е ориентирано към мен “.

Със същия този проблем се сблъска и миналогодишната миска Радинела Чушева . Тя много бе прекалила с филърите и неслучайно е сравнявана с Баба Яга, Франкенщайн и Крокодила Гена. На всичкото от горната страна Чушева лъсна и в много голи фотоси в нета.

Проблем с носа пък имаше Мис България 2017 Тамара Георгиева . За разлика от другите миски, тя пък бе подложена на критика, че няма корекции по себе си и не е оперирала носа си.

„ Всеки се обръща след мен, като мина някъде, тъй като имам доста мощно наличие – споделя Тамара за себе си. - И носът остава на назад във времето. Не, никога не съм грозна! “

Подобен бе казусът и с Мис България 2009 Антония Петрова , която си заслужи прякора Мис Крокодил поради не изключително привлекателни черти от лицето си. Тя пък се оправда, че просто зложелатели я снимали от несъответствуващ ъгъл.

Голяма излагация имаше и на състезанието през 2012 година Тогава за победителка бе определена Ина Манчева, само че единствено няколко часа по-късно купата й бе отнета. Проверка на уредниците откри, че тя е спечелила гласа на публиката непочтено. Короната й бе отнета онлайн в народен ефир и връчена на Габриела Василева, написа " България Днес ".

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР