Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Ковид - 19 е нова болест. В

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКовид - 19 е нова болест. В
Коментари Харесай

Д-р Веселин Йолов: Ковид - 19 е особено опасна инфекция, която поразява психиката на хората. Това е сигурно

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Ковид - 19 е нова болест. В момента, ние лекарите, към момента не знаем по какъв начин работи този вирус и по какъв начин поразява. Ние стреляме на направления в мрака. Обаче тоя мрак ражда призраци. И този фантом е смъртността и метода, по който тя бива заведена статистически в данните в народен и международен мащаб. Не съм склонен, че всички, които са регистрирани в този вирус и са починали, са жертва на ковид. Смятам, че като причина за гибелта при тези пациенти би трябвало да запишем това, което знаем. А това е значимо, тъй като смъртността е индикатор, който демонстрира мястото на болестта в целия този бульон от заболявания, които ни обкръжават. Смъртността ни демонстрира и рестриктивните ограничения - до каква степен би трябвало да бъдат разхлабвани, по кое време. Това разяснява доктор Веселин Йолов в предаването " Денят с Дремджиев ".

Имам искания за данните за смъртността в международен мащаб във връзка с Ковид - 19, освен у нас. Дори у нас много по-коректно ги споделяме, в сравнение с в света, както беше в Италия, Испания и ред други страни, уточни докторът.

Проблемът не е фиктивен, само че е преекспониран. Т.е. до полуда ни заляха по подобен метод, че даже повлияха на мнението и решенията на оперативния щаб, уточни той, визирайки медийната вълна извън.

Това, което е направено от щаба ще бъде оценено по-късно. Те поеха отговорност в доста сложен миг. Имаше неверни решения за някои неща, само че поемат отговорност  и съгласно мен се оправиха, разяснява лекарят. 

Колкото повече се тестват хората, токлкова повече има инфектирани. Тук идва алтернативата какъв брой и до по кое време би трябвало да се тестват хората. Сега следва да се вкара тестване и по летищата. Общо взето част от спекулацията в чисто медицински аспект ще пристигна с тестванията и имунизацията, която чакаме, уточни той.

Объркан съм с ти проби - дават ги до 30% меродавност и трябвало да се тества индивида по няколко пъти, с цел да се откри истината, разяснява доктор Йолов.

Стресът беше ужасяващ и не беше това удачния метод да се плашат хората с камиони и трупове. Когато стресираш един човек, с цел да очакваш резултат, стягане на дисциплината, ти би трябвало да си доста сигурен в стъпките си. В момента, в който стъпиш изкривено, тоя човек мигновено губи доверие в теб и виждате какво се получи - хората последователно бяха разколебани, изгубиха доверие, дисциплината се поразхлаби. И този опит за презастраховане докара и до една всеобща неуравновесеност. И в този момент ще се окаже, че това, което знаем за ковид, е, че това е изключително рискова зараза, която поразява душeвността на хората. Това досега е несъмнено, като метод, по който поразява, уточни доктор Йолов.  

 Хората във Facebook почнаха да си публикуват черно-бели фотоси, да си вършат ретроспекция на живота като че ли надали не на следващия ден живота няма да се случи. Това е неуместно. Има хора, които са на антидепресанти. Ами това в Съединени американски щати за хората, които гълтам дезинфектанти!? Надявам се, това да е подправена вест, тъй като е просто безумно, разяснява той.  

 

 



Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР