Ред трябва да има, но той не може да се

...
Ред трябва да има, но той не може да се
Коментари Харесай

Хампарцумян: Щом вътрешният министър има арогантността да не си ходи, значи рапортува някъде другаде

Ред би трябвало да има, само че той не може да се реализира през агрисея. 

Това разяснява пред Нова тв психологът Лилия Стефанова.

Щом вътрешният министър има смелостта и арогантността да не си върви, значи той рапортува някъде другаде. Може би Денков още не го е отстранил, тъй като е обвързвано със стабилността на обединението. Тези служители на реда, които са били, очевидно са не доста добре подготвени, които си изпускат нервите и бият наляво и надясно, което единствено по себе си е проблем, само че не е от в този момент. Според мен тези ексцесии в София бяха депеша до държавното управление -- вижте какви полувоенни структури имаме и в случай че желаеме, можем да потопим страната в безпорядък, което е по различен метод казано, коментира банкерът Левон Хампарцумян.

С оставката на вътрешния министър няма да се решат проблемите в Министерство на вътрешните работи. Всички знаем по какъв начин става в нашата страна - назначение с връзки. Няма почитание към държвата, няма почитание към институциите, няма почитание към лекарите, цялостна свободия от началото на по този начин наречената народна власт, коментира д-р Мирослав Спасов.

Ако има задоволителен публичен напън върху ръководството, с искане на смяна в метода на ръководството, нещата ще се случат, коментира Хампарцумян. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР