Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен

...
Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Речта на Путин показа, че той е загубил връзка с реалността

Речта на съветския президент Владимир Путин пред политическия и боен хайлайф на страната през днешния ден сподели, че той е изгубил връзка с действителността, сподели почитан консултант на украинския президент Володимир Зеленски, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

В словото си Путин съобщи, че ще продължи " специфичната военна интервенция " в Украйна, и упрекна ръководения от Съединените щати алианс НАТО, че разпалва спора, воден от неправилното си разбиране, че може да победи Москва в световна борба, отбелязва Ройтерс.

" Той живее в изцяло друга действителност, където няма опция да се води разговор за правораздаването и интернационалното право " сподели пред Ройтерс Михайло Подоляк, консултант на Зеленски по политическите въпроси.

" Русия се намира в задънена улица. Във допустимо най-отчаяната обстановка. Каквото и да направи Русия, това единствено ще утежни ситуацията й ", заключи Подоляк.

Той сподели, че Путин е комплициран и не схваща обстановката, и предвижда, че това ще докара до повече компликации за Русия в близко бъдеще.

" Това значи, че хаосът както на бойното поле, по този начин и вътре в Русия, ще нараства ", добави Подоляк.

От самото начало на войната представители на украинските управляващи акцентират смисъла на вътрешните различия в Русия, отбелязва Ройтерс.

Беларус ускорява " нападателната и милитаристична изразителност " преди първата годишнина от нахлуването на Русия в Украйна, сподели още Подоляк.

Според него, обаче, Украйна не вижда непосредствена опасност от страна на северната си съседка.

Подоляк приказва пред Ройтерс, откакто Беларус разгласи, че Украйна е струпала забележителен брой бойци наоколо до общата им граница, и предизвести за опасност за своята сигурност.

" Не виждаме в Беларус никакви логистични действия, ориентирани към образуване на ударна група. Не виждаме и скупчване на съоръжение, належащо за сухопътна атака ", сподели съветникът на Зеленски.

" Официалният Минск непоколебимо поддържа Русия в осведомителната сфера. Въпреки това северното направление (към Беларус) е под специфичен надзор ", добави Подоляк.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР