Ребъл Уилсън години наред играеше стереотипни роли – смешното момиче

...
Ребъл Уилсън години наред играеше стереотипни роли – смешното момиче
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън: Екипът ми не искаше да отслабна

Ребъл Уилсън години наред играеше стереотипни функции – смешното момиче с наднормено тегло, което пробва да се впише. Затова и постоянно си партнираше с актриси вид манекенки, които да акцентират мощно образната разлика сред двете. През предходната година обаче Уилсън реши да се впусне в ново премеждие – да промени тялото си. Така русокоската се раздели с 35 кг, само че и с опцията да играе еднакъв персонаж още веднъж и още веднъж.

Звездата от музикалната комедияPitch Perfect документира своята фитнес промяна в обществените мрежи от самото й начало, с което въодушеви хиляди дами по света. Тя си сложи за цел през 2020 година да стане 75 кг. и съумя да реализира мечтаното тегло даже месец преди края на годината. В скорошно изявление за  BBC обаче тя разкри, че екипът й не е желал тя да отслабва.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson)

 „ Получих доста рецензии от личния си екип, тук в Холивуд, когато споделих:„ Добре, ще посветя тази година на здравето, усещам, че съм в действителност ще се преобразя физически и ще трансформира живота си. А те попитаха „ Защо би го направила? “ Мениджърите не разбрали доводите, „ тъй като печелех милиони долари, като бях смешното дебело момиче “.

Актрисата от Bridesmaids и The Hustle получи огромно медийно внимание поради загубата на тегло, по тази причина помоли хората да се съсредоточат върху кариерата й, а не върху тялото й. „ Това ли би трябвало да направи една жена в света, да отслабне, с цел да притегли вниманието? “, съобщи тя.

„ Изумително е, за какво хората са толкоз захласнати от това? Например дамите по отношение на външния си тип? Знам какво е да си жена, която всъщност е невидима за множеството хора, тъй като не се възприема като обичайно красива. Откачено е да се опитваш да го напаснеш. Просто е по-добре да си най-здравословната си версия. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson)

В Instagram Уилсън разкри, че в предишното е имала нездравословна връзка с храната, като през лятото разгласява остаряла фотография с тенис звездата Новак Джокович и означи, че е направена, когато тя е била „ най-нездравословна “.

 „ Знаех надълбоко в себе си, че някои от прочувствените хранителни привички, които имам, не са здравословни “. Тя осъзнала, че това е било предпазен механизъм, който й е оказал помощ да се оправи с обстоятелството, че не пасва на стандарта за актриса в Холивуд.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson)

Уилсън не е първата звезда, която разяснява какъв брой нездравословно е вниманието към външния й тип. Наскоро Адел, която също мина през сериозна физическа промяна, показа, че тялото й е било обсъждано през цялата й кариера. В изявление пред Опра тя разясни, че фокусът й постоянно е бил върху психологичното й здраве, а не върху загубата на тегло. Вижте повече в идната публикация:

 
Адел: Това, което другите претърпяха през пандемията, аз изпитах през развода си
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР