Реално вие нямате визия за България, а само пропаганда, основана

...
Реално вие нямате визия за България, а само пропаганда, основана
Коментари Харесай

Кирил Петков към Възраждане, ИТН и БСП: Някои от вас биха се радвали да участваме в евразийския съюз на ...

" Реално вие нямате визия за България, а единствено агитация, учредена на боязън и ненавист ", уточни той.

 

" Хората желаят решение, време е да помислите за положителни решения ", акцентира съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ.

 

" Този избор няма да мине. Да е ясно, че ще продължим да се борим за хората в енергийния бранш, за здрави и образовани лица, за съвременна България, за по-високо платени работни места, за българите да са първа класа европейци, и ще се борим за нашата татковина ", съобщи Петков.

 

" Днес имаме избор на съмнение, единствено 128 дни след избирането на кабинета " Денков " във връзка политиките в енергийния бранш ", обърна се той и към гласоподавателите на " Възраждане “, " ИТН “ и Българска социалистическа партия. " Не знам по какъв начин тези 128 дни имат нещо общо с тематиките, които вие преплитате в претекстовете - закриване на блокове на АЕЦ " Козлодуй “, неосъщественият план " Белене “, проваленият нефтопровод " Бургас-Александруполис “, изброи някогашният министър председател. И добави, че съгласно основателите на вота, Денков носи отговорност и за миналите 30 години. " Сигурен съм, че през днешния ден ще плашите тъкмо вашите гласоподаватели още веднъж със мраз, високи сметки на ток, тъкмо както предходната година служебното държавно управление правеше за предходната зима ", продължи Петков. Той упрекна съперниците, че някои от тях си служат с лъжи, лъжливи внушения.

 

" Но ", акцентира Кирил Петков, " би трябвало ясно да напомним, че предходната седмица дружно взехме решение да не ограничаваме въглищните мощности до 2038 година Има заплаха да се понижат опциите за американските централи след 2026 година на база на пазарните сили, по тази причина ни трябват парите от Европа - да помогнем точно на работещите в енергетиката ", изясни той. Затова и държавното управление е изпратило на 30 септември проектите за да не се изгубят 1.6 милиарда лева, както предходната година, по думите му, сме изгубили 200 милиона, тъй като служебният кабинет не е изпратил тези проекти. " Сумата 200 милиона е равна на 30 хиляди лева, да вземем за пример, за всеки служащ от мини " Марица-Изток “, счете Петков. А какво значи да загубиш 1.6 милиарда – оставям на всички българи да кажат дали това са малко или доста пари, добави той. Ако ги загубим, тези средства не могат да отидат нито за обществени ограничения, нито за преквалификация, нито за енергиен преход, нито за ново икономическо развиване ", акцентира съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ.

 

" Подозирам, че някои от вас съжаляват, че сме в Европейски Съюз, а биха се радвали, в случай че можеше да участваме " в евразийския съюз на Путин “, разяснява още Кирил Петков. " Подозирам, че оня ден някои от вас се почувстваха афектирани, когато Организация на обединените нации даде на България 160 глас за участие в Съвета по правата на индивида, а на Русия – 83. За разлика от вас, Организация на обединените нации гледа на кабинета " Денков “ с доверие, че може да пази правата на хората ", акцентира някогашният министър председател.

 

първия избор на съмнение против кабинета " Денков - Габриел ", който беше определен доскоро повече от четири месеца. на " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН " поради изказвания от тях неуспех на държавното управление в бранш " Енергетика ".

 

Инициативата пристигна, откакто държавното управление изпрати в Европейската комисия териториалните проекти за въглищен преход, бяха признати промени в Закона за енергетиката за либерализация на пазара за електрическа сила за битови консуматори, както и Пътната карта за климатична индиферентност.

 

Днес ще протече дебата по вота на недовери, а 24 часа след приключването на дебата, вотът ще бъде подложен на гласоподаване. За да бъде признат, са неоходими 121 гласа. Формациите-вносилите имат общо 72 гласа.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР