Реализирането им обаче изисква интегриран подход, сочи проучванеКомпаниите виждат дигиталните

...
Реализирането им обаче изисква интегриран подход, сочи проучванеКомпаниите виждат дигиталните
Коментари Харесай

Дигиталните „преживявания” са все по-важен приоритет

Реализирането им обаче изисква интегриран метод, сочи изследване

Компаниите виждат цифровите „ прекарвания ” като все по-голям приоритет и ключ към триумфа
(снимка: CCO Public Domain)

Липса на връзка, лимитирани запаси и незадоволителна поддръжка от висшия мениджмънт са довели в последните 12 месеца до анулация или закъснение на планове, ориентирани към цифровото наличие на организациите, признават 90% от участниците в световно изследване на софтуерната компания Progress, извършено от Insight-Avenue.

900 водачи в разнообразни области на бизнеса – разработка на приложения, уеб разработка, маркетинг и цифров бизнес – от междинни и огромни компании в Северна Америка, Централна и Южна Америка и Европа разкриват целите и провокациите на организациите в основаването, стартирането и ръководството на цифрови „ прекарвания ”.

Компаниите виждат цифровите „ прекарвания ” като все по-голям приоритет и ключ към триумфа, сочат резултатите от изследването. Реализирането им обаче изисква по-интегриран метод, обхващащ всички участници в процеса – разработка, ИТ и бизнес консуматори.

Според данните от изследването:

48% от участниците показват, че би трябвало да подхващат дейни стъпки в региона на цифровите „ прекарвания ”, а 32% считат, че имат 1-2 години време, преди техният бизнес да усети отрицателни последствия;

79% от организациите имат мандат да употребяват цифрови решения за реализиране на по-високо конкурентно предимство;

93% са съгласни, че координацията на работата по цифровите системи и създаването на приложения може да форсира цифровата промяна на бизнеса и да докара до по-бързи резултати;

77% показват, че координацията и синхронизацията сред ИТ и бизнеса е добра;

топ приоритет за бизнеса са B2C „ прекарванията ” (72%), като тези, ориентирани към  чиновниците и B2B/партньори стават все по-важни;

към обичайните канали като десктоп и уеб се присъединяват  служебни устройства (64%), мобилни приложения (58%) и портали 56%); измежду каналите, които е най-вероятно да бъдат добавени през идващите 12 месеца, са виртуална действителност (46%), разширена действителност (41%) и микроприложения (40%).

„ Живеем в нова бизнес действителност, обусловена от редица невиждани световни събития ”, разяснява Лилия Месечкова, старши шеф „ Софтуерно инженерство ” в Progress и част от лидерския екип на компанията в България. „ Никога до момента цифровата съгласуваност и връзка сред организациите и техните клиенти и сътрудници не е била толкоз предпочитана. Колкото по-интуитивно и задържащо вниманието цифрово наличие може да предложи една компания, толкоз по-успешна ще е тя – в този момент и отсега нататък ”.

Инженерният екип на компанията в България създава Progress Sitefinity – основата на платформата на Progress за цифрови решения. С нея разработчиците елементарно могат да основават нови технологии, а маркетинг екипите да се възползват от функционалности за оптимизация на стъпките за клиентите в цифровите информационни канали на бизнеса.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР