Реализирана е специализираната операция, на 1 март, от служители на

...
Реализирана е специализираната операция, на 1 март, от служители на
Коментари Харесай

Установиха незаконна продажба на лекарства

Реализирана е профилираната интервенция, на 1 март, от чиновници на бранш " Противодействие на икономическата престъпност " при ОД МВР-Ловеч, взаимно с представители на Търговско дружество НАП-В. Търново.

След получен сигнал за противозаконна продажба на медикаменти, те направили контролни покупки на медикаменти в магазин за хранителни артикули и битова химия в ж.к. " Младост ". 



Последвали процесуално-следствени дейности, в границите на които от комерсиалния обект били открити и конфискувани 500 опаковки разнообразни по тип лекарства-турско произвеждане, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.



Във връзка с установени административни нарушавания - нерегламентирана продажба на хранителни артикули в обекта, неиздаване на фискален касов бон и открит чиновник без трудов контракт, на място пристигнали представители на регионалната дирекция " Безопасност на храните ", Национална агенция за приходите и ДИТ, които са почнали административни производства.

За откритата нерегламентирана комерсиална активност с медикаменти и лекарства по случая в РУ-Ловеч е формирано досъдебно произвеждане.

Работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата в Ловеч.             
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР