Реал Сосиедад записа успех с 2:1 над гостуващия Севиля в

...
Реал Сосиедад записа успех с 2:1 над гостуващия Севиля в
Коментари Харесай

Реал Сосиедад върна Севиля към реалността в Ла Лига

Реал Сосиедад записа триумф с 2:1 над гостуващия Севиля в последния мач на двата тима в Ла Лига за този сезон. За баските този дуел беше без изключително значение, само че все пак справедливо надделяха своя конкурент, който единствено преди дни победи с трофея в Лига Европа.

“Чури урдин ” взеха задатък в 27-ата минута, когато Андер Баренечеа се възползва от грешки в противниковата отбрана и даде асистенция на Брайс Мендес, който откри резултата с шут от границата на наказателното поле. Това малко успокои домакините, които все пак удвоиха преднината си в 73-тата минута, когато Мохамед Али-Чо беше прецизен с шут по земя. В 77-ата минута Ерик Ламела съумя да означи почетен гол за андалусийците, който беше приет за постоянен даже след прегледа с ВАР за негово допустимо нарушаване в офанзива. Именно заради тази причина гол на Йон Пачеко в 84-тата минута беше анулиран и домакините трябваше да се задоволят на успеха с този резултат.

Така Реал Сосиедад завършва сезона като четвърти в класирането с актив от 71 точки, до момента в който Севиля приключва 11-и с 49 пункта, само че и двата отбора ще играят в идващото издание на Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР