Реал Сосиедад е поредният отбор, който намери място на елиминациите

...
Реал Сосиедад е поредният отбор, който намери място на елиминациите
Коментари Харесай

Червен картон помогна на Реал Сосиедад по пътя към елиминациите

Реал Сосиедад е следващият тим, който откри място на елиминациите в Лига Европа. Баските завоюваха с 3:0 семейството си на Шериф (Тираспол) в група " Е ", записвайки четвърта поредна победа. Домакините на " Аноета " бяха подпомогнти и от обстоятелството, че противникът им игра с човек по-малко от 33-тата минута, когато Армел Зоури си изкара червен картон.

Домакините натиснаха още от началото, като шансът на два пъти им обърна тил, откакто удари на Карлос Фернандес и Брайс Мендес натресоха гредите.

В 33-тата минута Зоури работи жестоко за повторно в мача и получи втори жълт и червен картон за по-малко от 10 минути.

Реал Сосиедад се възползва от численото си преимущество и поведе в резултата в 45-ата минута на първото полувреме. Тогава Александър Сьорлот се откъсна зад отбраната и с удар от границата на пеналта откри левия ъгъл на вратата за 1:0.

В 66-ата минута Роберт Наваро подаде прелестен извеждащ пас за Диего Рико, който без закъснение заби кълбото в мрежата за 2:0.

В 81-вата минута домакините подпечатаха триумфа си с трети гол. При едно центриране в пеналта Такефусе Кубо с глава продължи към Роберт Наваро, който от близко вкара за 3:0.

Така Реал Сосиедад е водач в групата с 12 точки и е сигурен участник в идната фаза. Шериф остава на 3-тото място с 3 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР