Реал Мадрид се наложи над Атлетико Мадрид с 2:1 в

...
Реал Мадрид се наложи над Атлетико Мадрид с 2:1 в
Коментари Харесай

Реал Мадрид повали Атлетико в градското дерби и излезе отново начело в Ла Лига

Реал Мадрид се наложи над Атлетико Мадрид с 2:1 в градското дерби от шестия кръг на испанската Ла Лига. Шампионът на Испания и Европа се завърна на върха в класирането след шестата си победа от шест изиграни кръга.

На „ Уанда Метрополитано “ възпитаниците на Карло Анчелоти откриха в 18-та минута посредством Родриго, който се разписа след асистенция на Орелиен Чуамени. Силната игра на Кралския клуб продължи и задатъкът им бе повишен в 36-та след точната намеса на Федерико Валверде. Атлети сподели по-добро лице след попадението и съумя да върне един гол, който се оказа обаче прекомерно просрочен. Негов създател бе Марио Ермосо в 83-та минута.

В края на мача точно голмайсторът на „ дюшекчиите “ пое прибързано към съблекалните за два бързо изкарани жълти картона. С успеха Реал се върна на първото място в подреждането с цялостен актив от 18 точки, с две повече от огромния противник Барселона. Атлетико е седми с 10 пункта. В идващия кръг след паузата за националните тимове играчите на Диего Симеоне гостуват на Севиля, до момента в който за „ белия балет “ следва домакинство на Осасуна.

По-рано, Бетис и Реал Сосиедад реализираха домашен победи надлежно над Жирона и Еспаньол с по 2:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР