Реал Мадрид работи усилено по привличането на нов атакуващ халф

...
Реал Мадрид работи усилено по привличането на нов атакуващ халф
Коментари Харесай

Реал Мадрид се насочва към Дани Олмо

Реал Мадрид работи интензивно по привличането на нов атакуващ халф за заместител на. Договорът на 29-годишния футболист изтича през лятото и по всичко проличава, че той няма да бъде възобновен. Затова на " " бързат да си обезпечат състезател, който да поеме неговите функционалности и последните информации са, че от клуба са насочили взор към Дани Олмо от, оповестява " El Chiringuito ".

22-годишният Олмо показва съществено израстване в последните години. Той първо блесна с екипа на, а през зимата на 2020 година мина в Република България Лайпциг, където продължи със мощните изяви, като даже стигна до националния тим на Испания.

Смята се, че в този момент Олмо желае да се завърне в родината с.и. Макар да е младеж на, той надали би имал нещо срещу да облече екипа на Реал Мадрид.

В момента цената на атакуващия халф е от порядъка на 30 милиона евро. Очаква се договарянията да преминат безпрепятствено, защото от Реал са в много положителни връзки с сътрудника на играча Хуанма Лопес.

От началото на сезона Олмо има 3 гола и 8 асистенции в 29 мача във всички шампионати този сезон. Той е бил титуляр в 16 от 20-те мача на Република България Лайпциг в Бундеслигата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР