Реал Мадрид победи Брага с 2:1 като гост и записа

...
Реал Мадрид победи Брага с 2:1 като гост и записа
Коментари Харесай

Реал, Арсенал и Юнайтед биха в Шампионската лига

Реал Мадрид победи Брага с 2:1 като посетител и записа трета поредна победа в група С на Шампионска лига. Родриго откри резултата в 16-а минута, а Джуд Белингам удвои в 61-а минута. И за двата гола асистира Винисиус Жуниор. З за Реал и Англия този сезон. Той се разписа и за трети път в три срещи в шампионата.

Брага се върна в мача единствено две минути след попадението на Белингам посредством Алваро Джало. В 70-а минута португалците пропуснаха отлична опция да изравнят. Рикардо Орта стреля мощно, само че вратарят на Реал Кепа Арисабалага и мазета в корнер.

В другия мач от група С Наполи направи огромна крачка към осминафиналите след победа над Унион с 1:0. Джакомо Распадори означи единствения гол в 65-а минута. Реал има 9 точки, Наполи е с 6, Брага е с 3, а Унион е без точка.

Манчестър Юнайтед победи Копенхаген с 1:0, а преди мача уважи. Червените дяволи стигнаха до триумфа с гол на Хари Магуайър в 72-а минута след асистенция на Кристиан Ериксен. В добавеното време реферът отсъди дузпа в интерес на Копенхаген за нарушаване на Мактоминей. Вратарят  Андре Онана обаче избави удара от бялата точка на Джордан Ларсон.

Победата е първа за Юнайтед в група А.

В група В Арсенал завоюва с 2:1 гостуването на Севиля. Габриел Мартинели откри резултата в края на първата част, а Габриел Жезус удвои незабавно след почивката. Неманя Гудел върна един гол за Севиля след пас на Иван Ракитич в 58-а минута. До края Севиля натисна, само че не съумя да изравни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР