Реал Мадрид излезе с изявление в защита на бившия старши

...
Реал Мадрид излезе с изявление в защита на бившия старши
Коментари Харесай

Реал Мадрид подкрепи Зидан

Реал Мадрид излезе с изказване в отбрана на някогашния старши треньор Зинедин Зидан по отношение на изказването на президента на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае.

Според клуба от испанската столица думите на Грае показват пренебрежение към един от футболистите, на които целият свят се възхищава.

“Нашият клуб чака неотложно опрощение. Зинедин Зидан, който стана международен и европейски първенец, защитавайки цветовете на страната си и печелейки доста други трофеи, въплъщава полезностите на футбола, което потвърди през цялата си професионална кариера както като състезател, по този начин и като треньор ”, пишат мадридчани в позицията си.
 Рибери също поддържа Зидан Рибери също поддържа Зидан
“Белият балет ” упрекна Грае още и в двоен стандарт, тъй като думите за Зидан са в прорез с позицията, която изкзал във връзка с супер звездата на Франция и Реал Мадрид - Карим Бензема:

“Изявленията на президента на ФФФ не са в сходство с позицията му, която направи във връзка с капитана на тима ни, сегашен притежател на Златната топка, първенец на Лигата на нациите с Франция през 2021 година и пет пъти победител в Шампионската лига Карим Бензема “, се споделя в изказване на Реал Мадрид.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР