Разярена майка, нападнала леличка в детска градина „Вълшебен свят“ в

...
Разярена майка, нападнала леличка в детска градина „Вълшебен свят“ в
Коментари Харесай

Бясна майка, налетяла на леличка в детска градина в Монтанско, се размина с глоба

Разярена майка, нападнала леличка в детска градина „ Вълшебен свят “ в монтанското село Владимирово, се е оттървала с санкция, научи организация BulNews.
На 22 май предходната година, в 8.45 часа, нападнатата В.К. и здравната сестра приели децата в заведението, нахранили ги, след което пострадалата отишла в кухнята, с цел да помогне на колежките си. Малко по-късно чула майката Л.З.А., която била със брачна половинка си, да я вика и излязла в коридора. Тогава разярената родителка се нахвърлила против детегледачката и я обвинила, че е удряла детето й.
Докато В.К. се чудела по какъв начин да откри метод към гневната майка, тя се нахвърлила върху нея и почнала да я скубе и удря. От мощните крошета, лелята залитнала и блъснала главата си във фризера. В свадата се намесили учителката и готвачката, които едвам съумели да укротят разярената майка. С общи старания двете дами извели побойничката на открито, до момента в който брачният партньор й гледал безучастно.
Пострадалата потърсила помощ в незабавното поделение в монтанската болница. Тя била прегледана и от правосъден доктор, който установил оток и кръвонасядане в региона на външната част на лявата вежда, горен ляв клепач и вътрешната част на лявата скула.
На 11 март побойничката седнала на подсъдимата пейка в Районния съд в Монтана.
За нанесената лека телесна щета, магистратите признали Л.А. за отговорна и й наложили административно наказване в размер от 1 000 лв. в интерес на страната.
Освен това, тя би трябвало да заплати и 168 лв. по сметката на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Решението предстои на обжалване в 15-дневен период пред Окръжния съд в Монтана.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР