Развръзката в завода на Илич – 1000 души от въоръжените

...
Развръзката в завода на Илич – 1000 души от въоръжените
Коментари Харесай

ВОЙНАТА СТИГНА ДО ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ. ОСТАВА АЗОВСТАЛ – С ОФИЦЕРИТЕ ОТ НАТО, ОБЕКТА „ЯМА“ И НАЦ.ПОЛКА АЗОВ! ТОВА Е ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА ЗА ПРИЧИНИТЕ ЗА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ НА РУСИЯ!

Развръзката в завода на Илич – 1000 души от въоръжените сили на Украйна се предадоха. Остава Азовстал с нацисткия полк Азов, офицери от НАТО и обекта „ Яма “.

Доживяхме – войната стигна до нуклеарни оръжия. Това е отговора на въпросът на въпросите за аргументите за началото на спеиалната военна интервенция на Русия.

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сиромолотов: „ В Украйна са докарани нуклеарни материали, които в този момент националистите могат да употребяват за взривяване на „мръсна“ нуклеарна бомба. “

Заплахата за основаването на нуклеарни оръжия от режима в Киев постоянно се появява в пресата. Самият Зеленски приказва за това.

Намеренията бяха ясни: да уведомим хората за съществуването на такива оръжия, да намекнем за опцията за потреблението им и да ни изнудват. Разбира се, не самият Зеленски прави това, както споделя Сиромолотов: нуклеарните материали са предоставени от „ трети страни “ и най-вероятно това е Англия. Напразно министър председателят Джонсън пристигна с трен (!!!) до Киев.

В този подтекст излиза наяве за какво нашите военни влязоха в атомната електроцентрала в Чернобил и по-късно напуснаха. И за какво отидоха в Запорожската АЕЦ и останаха там.

Марат Баширов

На фотографията: Схема какво съставлява Азовстал

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР