Развлекателният конгломерат Disney се надяваше Мулан“ да процъфти в Китай,

...
Развлекателният конгломерат Disney се надяваше Мулан“ да процъфти в Китай,
Коментари Харесай

Филмът „Мулан“ спечели $23.2 млн. след първия си уикенд в Китай

Развлекателният конгломерат Disney се надяваше „ Мулан “ да процъфти в Китай, само че филмовият римейк не реализира предстоящите резултати, откакто донесе 23 млн. $ през миналия уикенд – по-малко от 30-те млн. $ на „ Тенет “ от Кристофър Нолан, чиято премиера в азиатската страна бе седмица по-рано, съобщи CNBC.

От Disney акцентираха, че китайският дебют на „ Мулан “ прилича тези на „ Пепеляшка “ и „ Господарката на злото 2 “, както и че пазарът е понижен с близо 50% по отношение на предходната година. За съпоставяне през лятото на 2019-а „ Цар Лъв “ завоюва почти 55 млн. $.

В момента доход от над 20 млн. $ в Съединени американски щати би бил счетен за триумф, само че за Китай това е незначително начало, откакто предишния месец „ 800-те “ завоюва 83 млн. $, и то при по-малко отворени киносалони.

„ Китай трябваше да е спасителят на този филм, а в този момент той ще би трябвало да се облегне на триумфите на премиум видеото по поръчка в Disney+ “, разяснява Джеф Бок, анализатор в Exhibitor Relations. От компанията към момента не са обявили информация за представянето на лентата в границите на онлайн стрийминг услугата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР