Развиване на заложената през 2019 г. концепция, отваряне на допълнителни

...
Развиване на заложената през 2019 г. концепция, отваряне на допълнителни
Коментари Харесай

Събитието, което фокусира интереса на строителния сектор

Развиване на заложената през 2019 година идея, отваряне на спомагателни зали, нови тематики и още по-близко съдействие с изложителите и браншовите организации. Всичко това чака строителния бранш на ревю Архитектурно-строителна седмица 2020 . Форумът, който на последното си издание сътвори условия за развиване на бизнеса на компании от десетки страни, ще се организира в Интер Експо Център от 25 до 28 февруари 2020г.

Юбилейното 20-о издание ще е най-мащабното за последното десетилетие. В четири изложбени покои, на 10 000 кв.м, компании от многочислени строителни посоки ще се срещат с мениджъри, архитекти и проектанти, вложители и бизнесмени, инженери, дистрибутори, търговци, интериорни дизайнери и други от страната и чужбина.

Развивайки концепцията на прецизиране, през 2020 година уредниците обособяват тематиките „ Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo съоръжение и машинизация “ “, „ Вертикално обмисляне и ландшафт “ и „ Индустриално строителство и съоръжение “. Изложбеният профил се обогатява посредством отварянето на още една зала за фирмите от сферите на “Сградната автоматизация”, “ОВиК” и “Smart системи”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР