„Развитието на спорта и младежките политики е един от основните

...
„Развитието на спорта и младежките политики е един от основните
Коментари Харесай

Иван Миховски, кандидат за кмет на Троян: Развитието на спорта и младежките политики е един от приоритетите в програмата ми

„ Развитието на спорта и младежките политики е един от главните цели в управническата ми стратегия. Категоричен съм, че община Троян би трябвало да се развива като привлекателно място за живеене и работа на младежите, тъй като това е допустимо. Както нееднократно съм казвал, нашият град има потребност от нова свежа сила, не ми се желае да позволяваме Троян да наподобява изтощен. Затова би трябвало да работим дружно в посоката да задържим младежите посредством политики за повишение на приходите. Предстоят ни още срещи на държавно равнище, с цел да беседваме за доизграждането на спортния комплекс по биатлон, който се намира до Митница – Троян и за който към този момент доста хора и институции организираха доста диалози “.



Това сподели по време на награждаването в държавното състезание по летен биатлон за междинните възрастови групи в Троян претендентът за кмет на общината Иван Миховски. Той бе на надпреварата дружно с претендентите за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ, оповестиха от партията.



В конкуренцията участваха 62 млади биатлонисти от 10 центрове в страната.



Председателят на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска също участва на спортното събитие и поздрави уредниците от Клуб „ Аякс “ за положителното осъществяване на шампионата.



Иван Миховски и Екатерина Дафовска разговаряха и какво още би трябвало да се направи, с цел да продължи Троян да бъде център на биатлона в страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР