Развитието на европейския коридор №8 ще подпомогне бизнеса от Апенините

...
Развитието на европейския коридор №8 ще подпомогне бизнеса от Апенините
Коментари Харесай

Посланикът на Италия у нас: Развитието на коридор №8 ще доведе много италиански бизнес във Варна

Развитието на европейския кулоар №8 ще подкрепи бизнеса от Апенините да влага в България и в частност Варна, както и ще помогне за развиването на туризма. Това стана ясно от думите на Н. Пр. Джузепина Дзара, дипломат на Република Италия в Република България, който през днешния ден се срещна с кмета на морската столица Иван Портних, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Посланикът е на аудиенция по Черноморието, за разкриване през днешния ден на огромен културен план в Двореца в Балчик, където " ръка за ръка " ще се показват живопис и опера. Проектът ще продължи до декември. След Белия град изложбата ще бъде показана в изложба " Ларго " във Варна, а най-после в София.

Благодаря на Н. П. посланикът на Италия за дейната работа по реализиране на кулоар №8, сподели на собствен ред кметът на Варна. Благодаря и за задълбочаване на културните връзки, добави той.

Горда съм, че съм тук във Варна. горда съм с откриването на този огромен културен план, сподели още дипломат Джузепина Дзара. По нейни данни над 6000 души у нас учат италиански език.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР