Развитие по случая със складирания във Враца италиански боклук. От

...
Развитие по случая със складирания във Враца италиански боклук. От
Коментари Харесай

РИОС-Враца ще наложи акт на фирмата с боклука от Италия

Развитие по случая със складирания във Враца италиански отпадък. От локалната екоинспекция оповестиха за " По света и у нас ", че през днешния ден стартират преписка с компания " Рецикла ", записана в София, която е внесла у нас отпадъка.

Враца

Собственикът на компанията ще бъде свикан да се яви във Враца, с цел да му бъде връчен акт за депозиране на боклуци на нелицензирана площадка. Той ще получи и наставление да отстрани 50-те тона консумативи за принтери от настоящето им местоположение в двора на врачанска компания.

От общината успокоиха, че отпадъкът няма да се изгаря, а желанието на компанията е да преработи механично посредством разбиване касетите, за да се отдели металът от пластмасата и получените първични материали да се оферират за вторична преправка.
 Площадката във Враца, на която е складиран отпадък от Италия, не е лицензирана Площадката във Враца, на която е складиран отпадък от Италия, не е лицензирана
От на следващия ден екоинспекцията във Враца стартира инспекция на компанията, която складира в града 50 тона боклуци от Италия, сподели за "по света и у нас " шефът...
Още по тематиката Италиански отпадък в България
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР