Разузнаването разпространи информация за влошаване на здравето на руския диктатор

...
Разузнаването разпространи информация за влошаване на здравето на руския диктатор
Коментари Харесай

Obozrevatel: Путин изпаднал в кома, Кремъл спешно разработва сценарий за предаване на властта

Разузнаването популяризира информация за утежняване на здравето на съветския деспот Владимир Путин след несполучлива хирургична намеса за премахване на израстък. Според източниците президентът на Русия изпаднал в кома.
Тайните служби, базирайки се на свои източници в Кремъл, оповестиха, че обкръжението на Путин е почнало да приготвя така наречен „ пренос на власт “ – да търси правоприемник на „ трона “, пише . Според медията това ще бъде допустимо да се ревизира доста скоро, когато Кремъл ще разяснява отхвърли от договаряния сред Украйна и Руската федерация на равнище президенти.

Според разузнаването президентът на Руската федерация е в интензивно поделение, където животът му се поддържа благодарение на изкуствени системи. Твърди се, че Путин демонстрира всички признаци на инхибиране на рефлексите на мозъчния дънер, тялото му не реагира на болежка.

Лидерът на Руската федерация е в положение на разрушителна кома , настояват източници от разузнаването.

Обкръжението на диктатора по всяка възможност е решило да скрие информация за положението на Путин. Те възнамеряват да държат всички в незнание, до момента в който Кремъл не дефинира кой ще наследи съветския президент.

Дотогава неговият двойник ще се появява на обществени места вместо съветския водач, което ще разреши основаването на стремежи облик за медиите.

Очаква се скоро съветският външен министър Сергей Лавров да се обърне към турския президент Реджеп Тайип Ердоган с молба той да разгласи дълго чаканата среща сред Владимир Путин и украинския президент Владимир Зеленски, на която ще би трябвало да участва и турският водач.

Източници обаче настояват, че съгласно проекта на Кремъл тази среща няма да се състои, защото в Руската федерация не желаят да рискуват да разкрият промяната на Путин с двойник.

Русия има намерение да упрекна Украйна, нейната хипотетична неконструктивна позиция и Владимир Зеленски за неосъществяването на тази среща, която занапред ще бъде оповестена в Русия. За това на Украйна ще бъдат препоръчани явно неприемливи условия.

OBOZREVATEL обаче предизвестява, че информацията към момента не е публично доказана.

Превод и редакция:
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР