Разузнаването на САЩ следи всякакви кампании за влияние от страна

...
Разузнаването на САЩ следи всякакви кампании за влияние от страна
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ дебне Русия и Китай след обвиненията срещу Тръмп

Разузнаването на Съединени американски щати " следи всевъзможни акции за въздействие " от страна на Русия или Китай заради настоящата обстановка в страната по отношение на обвиняванията против някогашния президент Доналд Тръмп. Това заяви каналът NBC News, като се базира на източници от службите. Американски служби са нащрек, откогато обвиняването против Тръмп беше доказано предходната седмица. Засега обаче няма признаци за съветска или китайска интервенция, заяви тв каналът, като се базира на своя източник. Въпреки това, съгласно чиновник, разследващата общественост " доста деликатно " следи за всевъзможни признаци на сходна интервенция.

Обвиненията против някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп плануват оптималната присъда от 136 години затвор, оповестява Fox News. Въпреки това действителната присъда евентуално ще бъде доста по-малка, в случай че той бъде приет за отговорен по някое или всички обвинявания, твърди медията. По-рано някогашният президент на Съединени американски щати беше упрекнат по 34 пункта за подправяне на бизнес документи и незаконен скрит план. Според тв канала, подправянето на бизнес документи нормално се пояснява за дребно престъпление в щата Ню Йорк, само че става тежко и с оптимално наказване от четири години, в случай че „ желанието на обвинения да измами включва желание да извърши друго закононарушение или да помогне за прикриване на осъществяването на друго закононарушение. "

Бившият президент и неговите поддръжници неведнъж са заявявали, че обвиняванията против него са политически стимулирани.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР