Разцеплението на сините доведе дотам, че в редиците на СДС

...
Разцеплението на сините доведе дотам, че в редиците на СДС
Коментари Харесай

СДС маха членския внос, за да се спаси от изчезване

Разцеплението на сините докара до такава степен, че в редиците на Съюз на демократичните сили са останали едвам 10 000 членове. От тях пък не всички си заплащат и членския импорт, само че очевидно това няма значение, тъй като има концепция той да отпадне.

Иначе водачът на водачът на партията Румен Христов заяви, че фокусът на съюза ще е върху локалните избори идната година.
" Надяваме се след тях да имаме двойно повече посланичество в общинската власт. Иначе и в този момент Съюз на демократичните сили е най-добре показана в локалната власт от остарялата десница. За разлика от Българска социалистическа партия, ние имаме кметове на регионални градове ", разяснява Христов, представен от Dnes.
Според него парламентарни избори няма да има скоро, въпреки че и Съюз на демократичните сили би се радвало на подобен сюжет, тъй като по този начин можело да се бори за място в Народното събрание.
" Не виждам на вратата да чукат избори, с цел да бързам с обединения. Първата редица е да стегнем личните си редици ", призна Христов добави, че цялото ДСБ от Перник се трансферирало в Съюз на демократичните сили .
Пред обаче от ДСБ отхвърлиха сходна информация, като съгласно наш източник става въпрос за някогашни членове на ДСБ, които са били изключени от организацията.
" Подобна обява, която не стъпва на никакви обстоятелства или действителни дейности на ДСБ Перник, ни кара да се съмняваме, че това е целенасочена дезинформация, обслужваща ползите на кръгове към властта. Журналистическата нравственос изисква удостоверение на информацията от страна на ДСБ ", написа в позиция на ДСБ-Перник.
От там са безапелационни, че " сините " поддържат чудесни връзки с организациите на Съюз на демократичните сили в региона и са отворени за общи дейности с " цел разглобяване на олигархичното ръководство на Борисов в националната и локална власт ".
" Този развой на единодушие се попречва от опити в организацията на Съюз на демократичните сили Перник да се конфигурират лица, изключени от ДСБ заради груби нарушавания на устава и уронване престижа на партията, с потвърдени финансови и кариеристични ползи, свързани с ръководещите ", пишат още те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР