Разстреляният днес в София бизнесмен Петър Христов до последно е

...
Разстреляният днес в София бизнесмен Петър Христов до последно е
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Убитият бизнесмен Петър Христов нямал никакви опасения и ходел без охрана, докато не го покосили куршумите днес!

Разстреляният през днешния ден в София предприемач Петър Христов до последно е ходел без защита и не е имал никакви опасения за сигурността си, научи БЛИЦ. Той прекарал Нова година със фамилията, което е потресено и в потрес от бруталното му ликвидиране.

Бизнесменът е бил доста непосредствен с депутати от разнообразни полтически сили. Той е прочут филантроп и донор. Голям и буен почитател на футболния клуб " Левски " той е държал цялостен скай бокс на " Герена " за 12 души с 30 000 лв. годишен наем.

Не разбрахме какво се случва. Изсвистяха патрони и той падна. Даже не разбрах, че е човек. Седях си на спирката и една жена изтича при нас и извика " Видяхте ли какво стана? Убиха един човек! ". Трепереше цялата. Всички бяхме в потрес. Чакахме рейс 64 ", Така разясняват убийството на предприемача инцидентни очевидци.

Както БЛИЦ към този момент заяви, по Христов е било стреляно от прилежащ градеж наоколо до офиса му. Най-вероятно убийството е поръчково. По него са изстреляни 8 патрона, като са го уцелили 4. Един от тях в главата, другите в региона на гръдния панер.

По данни на Българска национална телевизия, три от патроните са попаднали в корема, три - в тила, другите два са били в главата и врата. След 30 мин. в реанимация във ВМА, мъжът е умрял. По други данни той към този момент е бил откаран с раширени зеници в реаниманицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР