Разследват се причините за катастрофата Шофьорът на сръбския автобус, който

...
Разследват се причините за катастрофата Шофьорът на сръбския автобус, който
Коментари Харесай

Задържан е шофьорът на сръбския автобус, 14 от пътуващите са в болница

Разследват се аргументите за злополуката
Шофьорът на сръбския рейс, който катастрофира нощес на Автомагистрала „ Тракия “ е арестуван. Неправните му проби са алкохол и опиати са негативни. Това оповестиха на брифинг проверяващите. По данни на Министерство на вътрешните работи 28 от пътуващите деца и възрастни са минали през лекарски прегледи. 14 са настанените в болница, като трима са с по-тежки контузии.

Разследващите работят по всички версии са тежкия пътен случай, като измежду главните са техническа нередовност на рейса или неточност на лидера.

Превозното средство тази заран беше преместено и следва да му бъдат направени повторни огледи. Назначени са и голям брой експертизи.

Служители на Национална следствена служба разпитват очевидци и пътуващи в рейса. Предстои да бъдат изискани документи от Сърбия за компанията транспортьор, както и за транспортното средство, оповестиха от прокуратурата.

Припомняме, че рейсът със сръбска регистрация, пренасящ деца, катастрофира на Автомагистрала „ Тракия ” към 20.30 ч. на 218 км в посока София. Автобусът се е обърнал на една страна в канавката, като десетки метри от мокрия прием са изровени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР