Разследващият журналист Христо Грозев заяви в ефира на Здравей, България

...
Разследващият журналист Христо Грозев заяви в ефира на Здравей, България
Коментари Харесай

Христо Грозев: Готвят сбиване на Навални със съкилийник

Разследващият публицист Христо Грозев съобщи в ефира на „ Здравей, България ” по, че Алексей Навални е в пандиза към този момент повече от 860 дни, като положението му от време на време се утежнява и има тревожни сигнали. В продължение на огромна част от това време той е бил държан безусловно незаконно и противоконституционно в карцера.

" През последните месеци бяха видяни няколко опита да бъде влошено здравословното му положение по неестествен метод ", изяснява Грозев.Журналистът уточни, че в карцера са били вкарвани съкилийници с инфекциозни болести, с вяра да му се провокира такова заболяване. " Освен това, през последните седмици има утежняване на здравето на Навални, който е изгубил повече от 10 кг. ", добавя той.

„ Има доста мощни болки в стомаха, които не могат да бъдат диагностицирани. Местната здравна работа отхвърля да му даде резултатите от проучванията и да му изясни какво става с него. Да не забравяме, че той беше токсичен наскоро с „ Новичок ”, сподели още журналистът.

Журналистът разкри, че е имало сигнали от човек в администрацията на пандизите, че се възнамерява провокация против Навални, която ще бъде осъществена посредством нахлуване от негов съкилийник. Той акцентира, че това е остарял трик, употребен от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и ФСБ, с цел да се разправят с съперниците си. Адвокатите на Навални получили предизвестието и санащрек, с цел да предотвратят всевъзможни намеси в здравословното положение на техния клиент.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР