Разследващата комисия на Русия е започнала наказателно дело, което да

...
Разследващата комисия на Русия е започнала наказателно дело, което да
Коментари Харесай

3 са версиите за самолетната катастрофа, която погуби Пригожин

Разследващата комисия на Русия е почнала наказателно дело, което да откри повода за самолетната злополука, при която почина ръководителят на наемническата формация " Вагнер " Евгейний Пригожин, заяви BBC.

Междувременно стана ясно, че незабавните спешни служби и проверяващите органи са завършили претърсването на останките от машината, която нощес се разруши в Тверска област.

Смята се, че частният аероплан е бил на път от Москва за Санкт Петербург, когато е паднал на към 60 благи северно от съветската столица.

Моделът аероплан, с който е летял Евгений Пригожин, има безупречна техническа характерност и за близо 20 години не е имало случай с него.

Машината е Embraer Legacy 600, бразилско произвеждане, а компанията производител разгласи, че знае за злополуката на самолета, само че не разполага с спомагателна информация за случая.

Според данните на полета на Пригожин самолетът бързо е изгубил височина.

Три са главните версии за злополуката – техническа щета, гърмеж на борда или самолетът е бил свален с ракета.

Третата версия се застъпва и от обвързваният с " Вагнер " Телеграм канал " Сива зона ", който твърди, че самолетът е бил изумен от съветската войска, добавя Военновъздушни сили.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР