Разследването срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова ще

...
Разследването срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова ще
Коментари Харесай

Рашков: Вебер не знае, че Борисов беше около силовите групировки, извършващи престъпления в София

Разследването против Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова ще потъне в прокуратурата, както доста други против някогашни ръководещи от ГЕРБ. В това е уверен вътрешният министър Бойко Рашков.

В извънредно изявление за bTV вътрешният министър изясни още, че по този случай Агенцията за финансова ревизия е направила инспекция и е установила над половин милиард лв., от които е лишен българският жител.

„ Това обаче за нашата прокуратура няма значение. Тя е размотавала случая, двама прокурори са възлагали единствено инспекции и от тях няма никакъв резултат “, сподели Рашков.

В отчета на Агенцията за финансова ревизия става дума за неприбрани от хазната 559 милиона лв.. „ Тоест в хазната тези пари не са влезнали за 5-годишен интервал от време и прокуратурата е направила всичко допустимо от 2017-а до ден сегашен да не завърши това произвеждане “, съобщи Бойко Рашков.

„ Можем да създадем извода, че прокуратурата е чадърът над тези лица. Те са правили безусловно всичко, което са поискали. За тях отмъщение и досега няма “, добави вътрешният министър. Рашков сподели за първи път и документ, обвързван с „ комунистическото минало на Борисов “: В него е видно, че той е напуснал органите на Министерство на вътрешните работи, тъй като не е желал да се деполитизира, а към този миг е бил член на Българската комунистическа партия.

„ Може би ръководителят на групата на Европейската национална партия Манфред Вебер не знае това. Може би той не знае, че Борисов е гравитирал в България към по този начин наречените силови групировки, за които на всички е известно, че те са занимаваха с закононарушения, в това число по улиците на София. Може би би трябвало да му изпратим тази информация “, сподели Бойко Рашков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР