Разследването срещу Ангел Папалезов е за участие в престъпна група

...
Разследването срещу Ангел Папалезов е за участие в престъпна група
Коментари Харесай

Разследват Папалезов за участие в ОПГ, пране на пари и престъпления срещу правосъдието

Разследването против Ангел Папалезов е за присъединяване в незаконна група,която е държала антики, изпирала е пари и е направила закононарушения против правораздаването.

„ С позволение на арбитър от Специализирания углавен съд са осъществени претърсвания в парцел и в служебния кабинет на настоящ върховен чиновник от Главна дирекция „ Национална полиция “, съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Папалезов не е задържан, само че досега нямаме връзка с него.

Разследваният служител на реда бил включен в екипа, който ревизира активността на ГДБОП. Именно там са разработките против Васил Божков, което провокирало подозрения за изтриване на част от събраните доказателства.

Преди ден е отхвърлен от проверяващите със заповед на вътрешния министър.

От bTV потърсихме Бойко Рашков за коментар, само че без триумф.

Вчера пред bird.bg Рашков съобщи, че задачата на акцията е да се попречи на инспекциите за подслушваните политици.

Пред изданието твърди още, че „ прокуратурата се е намесила намерено в политическата битка и защото Бойко Борисов в този момент не може да въздейства, е заела мястото му “.

От държавното обвиняване отвърнаха.

„ Не ме карайте да разясня неистинен изказвания, изказани от политическо лице в предизборна конюнктура. Прокуратурата не може да спре да работи, тъй като на някой не му харесва. Прокуратурата прецизно съблюдава закона и чака взаимоотношение от всички правоохранителни органи, тъй като това е в полза на всички българи. Прокуратурата няма да разреши да бъде въвлечена в политически борби “, сподели Милева.

Разследването по случая продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР