Разследването около причините за смъртта на двойката, която почина вследствие

...
Разследването около причините за смъртта на двойката, която почина вследствие
Коментари Харесай

Ужас! Млада двойка отиде на прелестен остров, но и двамата умряха от...

Разследването към аргументите за гибелта на двойката, която умря в резултат на мистериозна болест по време на ваканцията си във Фиджи, ще отнеме седмици, ''вероятно и повече'', с цел да бъде открито естеството на заболяването. Това оповестиха здравните служби в островната страна на изключителна конференция в неделя.

Дотук е известно, че преди да издъхнат, двамата са се оплаквали от повръщане, домашно разстройство, изнемощялост и мъчно вдишване на мирис. В едно от последните си известия, които е изпратила до родителите си, 35-годишната Мишел Пол е написала, че не се усеща добре и че "повръща в продължение на 8 часа'', а пръстите ѝ били "вцепенени ".

От здравното министерство на Фиджи сбито обявиха, че следствието продължава и не би желало да навлиза в характерни елементи по следствието. Островната страна разгласи случая за предпочитан и разгласи, че работи в тясно съдействие със Световната здравна организация и с американската страна. От локалните управляващи към този момент са изпратени "конкретни проби'' от аутопсиите до здравните органи в Съединени американски щати.

Междувременно стана ясно още, че петимата лекари, които са приели и прегледали въпросната двойка, към този момент са освободени от карантината, под която бяха сложени като защитна мярка против разпространяването на болест. Състоянието им е разказано като ''отлично''.

Близките и роднините им са безусловно безапелационни, че двамата не са изпитвали никакви здравословни проблеми преди да отлетят за Фиджи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР