Разследването на тройното убийство във Варна в апартамент на улица

...
Разследването на тройното убийство във Варна в апартамент на улица
Коментари Харесай

Извънредни новини за кървавата баня с 3 трупа във Варна, източници от разследването разкриха, че...

Разследването на тройното ликвидиране във Варна в апартамент на улица "Македония " 105 продължава. Засега се удостоверява версията, че наемателят на жилището, предприемачът Димитър Големанов е прострелял приятелката си ДилянаТ., на 23 години и шведския гражданин Нико Л., след което се е самоубил, оповестиха източници от следствието, представени от БНР.

Очакват се резултатите от балистичната експертиза, които би трябвало да потвърдят първичната версия.



Припомняме, тежкото престъпно закононарушение раздруса морската столица на 9 декември. Няколко огнестрелни оръжия - газов револвер, преработен за бойни патрони, автомат, както и голям брой муниции откри полицията в жилището, в който бяха открити трите натрупа. Името на Димитър Големанов се свързва със съдружие "Еко парк-Галата ", на което той е ръководител.

През лятото на тази година поданици на кв. "Галата " се подвигнаха против идно решение на общинските съветници за безвъзмездното отдаване на 50 декара земя, някогашен боен парцел в Галата, на сдружението на Големанов и решението беше отсрочено. Тогава Големанов сподели, че желае да облагороди региона на бившето отделение, в което той е служил.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР