Разследване за убийството в село Търнак се води под ръководството

...
Разследване за убийството в село Търнак се води под ръководството
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на брат и племенник на пребития до смърт в село Търнак

Разследване за убийството в село Търнак се води под управлението на Окръжна прокуратура - Враца. Досъдебното произвеждане е формирано след получен сигнал от дежурен доктор за превозен мъж с рана в главата и без сърдечна активност, оповестиха от държавното обвиняване.

В хода на следствието е открито, че към 22:00 ч. на 6 септември 2022 година пред жилище на ул. " Септемврийци " в село Търнак, община Бяла Слатина, е зародил битов скандал сред трима мъже - родственици , като караницата е прераснала в сборичкване. Вследствие на случая на е било породено пострадване в главата на 47-годишен мъж. По време на приемането му за обзор във Филиала за незабавна здравна помощ в Бяла Слатина е била установена гибелта му.
 Пребиха до гибел мъж във Врачанско
Пребиха до гибел мъж във Врачанско

Извършителите на побоя са арестувани

При оглед на местопроизшествието е открит дървен предмет, наподобяващ бухалка. Извършителите са открити. Те са на 50 и 28 години, брат и племенник на жертвата. С разпореждане на наблюдаващия прокурор те са привлечени като обвинени и са арестувани за период до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане обвинените да бъдат оставени в ареста след приключването на този период. Разследването продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР