Разследване обаче има за неизгодна сделка при договора за правни

...
Разследване обаче има за неизгодна сделка при договора за правни
Коментари Харесай

СГП отрече да разследва Лена Бориславова. Тя: Спокойна съм

Разследване обаче има за неизгодна договорка при контракта за правни услуги, подписан преди година сред Българската банка за развиване и адвокатското сдружение " Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ", където тогава е работила шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков.

От известието на държавното обвиняване излиза наяве, че делото е за умишлено подписване от длъжностно лице на неизгодна договорка и от това е произлязла забележителна щета.

Лена Борислава съобщи, че посреща следствието със успокоение и съгласно данните, с които разполага: " Това граничи по-скоро с някаква политическа акция, тъй като аз персонално не съм подписвала никакъв контракт от името на банката или от името на адвокатската фирма, по този начин, че аз нямам терзания, само че както виждате, има доста огромна опозиция против ограниченията на държавното управление и това, което успяхме да реализираме до този миг и очевидно това е един следващ подобен заход по тази причина някой да бъде сплашен. Господин Гешев очевидно е зает също директно в това следствие.

Това, което желая да стане доста ясно - нямаме никакво терзание от каквито и да било правосъдни производства, прокурорски следствия, преписки. Каквото желаят да издигнат против нас, са добре пристигнали и ние ще спомагаме, както сме го правили до момента ".

Бориславова изясни, че не е разпитвана, само че знае, че от ББР са изисквани документи по отношение на контракта с адвокатската фирма, в която е работила предходната година: " Чакам да схвана какво още са измислили ", сподели още тя, представена от БНР.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР