Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов относно намерението

...
Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов относно намерението
Коментари Харесай

Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов, че американците искат да вкарат България във войната

Разследване на Диляна Гайтанджиева удостоверява думите на Костадинов по отношение на желанието на американците да вкарат България във боен спор. Само няколко часа откакто изявлението беше оповестено в уеб страницата „ Obektivno.bg “, обявата беше свалена, само че за благополучие авансово архивирана от създателя на следствието. Диляна Гайтанджиева написа: 
Съединени американски щати приготвят влизането на България във войната. Това излиза наяве от , съгласно която американската войска търси езиковед с български език за задача във „ допустима военна зона “. Информацията е    в публикация за работа на компанията със седалище Файетвил, Северна Каролина. Компанията има  за 529.2 милиона $ с Пентагона, като 501 милиона $ от тях са по  с Американското командване за специфични интервенции.

Според обявата за работа „ Лингвист с български език Категория II ” следва сключването на контракт на компанията с държавното управление на Съединени американски щати за тази позиция. Работата изисква допуск до класифицирана информация с равнище „ Секретно “, като претендентът за езиковед с български език би трябвало да покрие условията на американското командване. Според обявата претендентът може да бъде назначен в съответната страна (в случая България), само че да му се наложи да работи краткотрайно или за неопределен срок в прилежаща страна, както и във допустима военна зона с нараснал риск.
В обявата е записано, че претендентът за работа:

· Може да бъде назначен в съответна страна, само че заради условията на задачата може да бъде временно или за неопределен срок назначен в прилежаща страна.
· Трябва да е подготвен, искащ и кадърен да трансформира ежедневната работа/задачи, защото условията на задачата на избраното място може да са плавни с доста придвижване и смяна.
· Държи се в сходство с локалната просвета и традиции.
· Способност за дейно и ефикасно действие по време на продължителни интервали на високо напрежение и стрес.
· Може да бъде поискано да ръководи транспортно средство, оборудвано от държавното управление в поддръжка на интервенциите.
· От всички лингвисти може да се изисква да вземат участие в задачи и да бъдат физически годни да извършват тези отговорности:
· Да повдигат най-малко 30 фунта над главата;
· Да вървят най-малко 5 км в неравномерен терен;
· Да носят 30+ фунта раница и/или екипировка с минимални старания.
· Да четат, пишат, слушат и приказват с ясна и къса граматика и наречие на нужните непознати езици и британски. Да обезпечат идиоматични (на избран език или диалект) преводи на материал, като употребява вярна конструкция на изреченията на нужния непознат език и британски. Да правят поредни, точни преводи и устни преводи на настоящи диалози и действия. Позицията може да включва, само че не се лимитира до:
· DOCEX = превод на документи;
· УСТЕН ПРЕВОД = може да работи вътре или на открито, като прави устни преводи с локални хора, правоприлагащи органи/полиция, военни, държавни служители;
· АУДИО ПРЕВОД = може да работи по вътрешно или външно слушане на записано или аудио в действително време.
Кандидатите за работа се предизвестяват, че:
· Работата е в рискови, строги, тежки условия.
· Може да се наложи да работят на открито и вътре според от условията на задачата.
· Условията на живот може да са строги и сурови.
· Работната среда е разгърната в отвъдморски страни, които може да са възможни военни зони и да представялват забележителен риск като част от задачата.

„ Обективно.Бг “ потърси за коментар водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, защото обявата удостоверява думите му, че Съединени американски щати приготвят да ни вкарат във войната сред Русия и Украйна.
– Защо американската войска търси да наеме езиковед с български език за задача във допустима военна зона и прилежаща на България страна? Това значи, че влизането ни във войната към този момент е решено?
– Информацията в действителност е удостоверение на това, за което предизвестяваме, тъй като сега вследствие на съветските дейности в Украйна, украинската войска се обезкръвява. От самостоятелни източници на информация виждаме, че безусловно „ ловят “ мъже в мобилизационна възраст, с цел да ги изпратят на фронта. Ловят ги като диви животни по улиците на украинските градове. Скоро ще пристигна моментът, в който украинската войска ще рухне, тъй като няма да има пушечно месо, и когато към този момент няма да има пушечно месо, задоволително с цел да спре съветския напън, тогава американците към този момент ще би трябвало да пуснат идващите за въздържане на съветския напън и това няма да бъдат американски войски никога.
На първо място, те ще изпратят наемници, най-вероятно ще има измежду тях и американци, както към този момент има, само че за американците е извънредно значимо да изпратят представители на българската армия, тъй като българският народ е единственият, който няма исторически аргументи да има неприятно отношение към Русия и съветския народ. Напротив, тъкмо противоположното. Огромното болшинство от българския народ изпитва позитивно отношение към Русия. Смята я за близка и братска страна и заради тази причина чисто стратегически за американците е доста значимо да изобретят още аргументи, заради които българите да намразят руснаците.
Сега по една странична линия се пробват да създадат това с паметника на Съветската войска, само че защото американците не познават добре логиката на психиката на българския народ, бъркат тотално, тъй като тъкмо с тези дейности провокират благосклонност. И ще сгрешат и с изпращането на български бойци, тъй като тези бойци няма да отидат по свое лично предпочитание и това ще провокира доста мощни антиамерикански настроения в българското общество.
Към сегашния миг то не е относително наясно с това, което го чака, само че концепцията на американците е доста елементарна. Дори един взвод да бъде изпратен, който обаче да се окаже в зоната на дейните военни дейности, с цел да може да има български жертви, българи, убити от руснаците, руснаци, убити от българите. Те желаят да изкопаят трап сред двете страни, който да запълнят с кръв.
Искат да основат мъченици в битката против руснаците – това, което направиха с Украйна. Не би трябвало никога да чакаме, че американците ще спрат в осъществяването на своя проект, тъй като те работят, потвърдено през годините, извънредно целеустремено и поредно. Имат тактика и я извършват.
Тяхната тактика е допустимо най-вече да обезкръвят Русия, само че по-притеснителното е, че защото Русия ще се оправи и с втората вълна от сходни наемници или дребни елементи от натовски страни, които ще бъдат изпратени под формата на инструктори (няма да бъдат изпратени като дейни участници във военните действия), те ще бъдат ситуирани в зони наоколо до фронта. Не бих се учудил, в случай че американците провеждат някаква провокация, с цел да може, несъмнено, това да бъде приписано на руснаците.
С подобен случай провокираха включването си във Виетнамската война. Това е така наречен случай в Тонкинския залив, когато техни военни кораби са сякаш обстрелвани от виетнамска авиация. Те са били ситуирани в Тонкинския залив, естествено във виетнамски териториални води (никога не са признавали суверенитета на която и да е било държава). Сами си бомбардират корабите, с цел да се включат във войната. Те ще създадат това нещо и с нас.
Просто нямат различен вид. Войната в Украйна се развива на три стадия. Първият стадий е война сред Русия и Украйна. Вторият е война, в която американците оказват помощ оръжейно и финансово и в която се включват и натовски страни, само че не и директно американците. И третият стадий е когато се включат американците с цялото НАТО против Русия. Вече този спор ще стане световен. Има всички шансове да се трансформира в нуклеарен спор. Американците няма да се поколебаят да употребяват нуклеарно оръжие.
Цялото изявление на Диляна Гайтанджиева с Костадин Костадинов може да прочетете: 
Българските жители могат да дадат доверието си за Костадин Костадинов  с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 г. 
„ Възраждане “ е с номер 3 в бюлетината!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
 
 

 
11 Март 2023444511 Март 2023285809 Март 2023281809 Март 2023657609 Март 2023521108 Март 20234471КоментариЗащо не?13 Март 2023 18:12ч.
Всеки народ си заслужава ориста! Съединени американски щати си гледат техните ползи, различен е въпроса дали ние ще им позволим. Вместо мижавите антивоенни митинги през вчерашния ден, трябваше да има най-малко 1 милион бъглари, които да кажат на обединението на войната след изборите въобще да не си помислят за това. Вместо това, младежите избраха да посещават кафенетата и чалготеките - очевидно нямат нищо в противен случай да ги пратят след 2 Април на фронта.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати би трябвало да се молим за знамение - замисълът на американската страна да се провали13 Март 2023 18:19ч.
Това са спящи ходещи човеци, младостта им е упоена и безотговорна... да не мислиш, че знаят за желанието на американците да ги пращат на фронта? Та има ли всеобща медия, която да им го обясни? - няма такава. Ще останат пъклен сюрпризирани, в случай че им го сервират, а в случай че родителите им не скочат против ръководещите да си защитят децата, най-вероятно ще имат вяра, че американците ги изпращат на сафари в Африка, а не на кървава война, която им носи гибел.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс13 Март 2023 22:38ч.
Наистина обществото е приспано и не осъзнава какво се случва и какво му се приготвя, което е кошмарно. Евроатл. партии напълно умишлено продават нац.интереси, формалните медии не приказват за значимите неща, огромните малките екрани избират да дават Сървайвър и други риалитита по 3 часа всяка вечер, и нищо чудно младите да си мислят, че компликациите и оцеляването са единствено игра с награди. Докато същинските компликации и оцеляване могат да им се стоварят изведнъж по най-неочакван метод. И то в една непозната игра за непознати ползи. Целта в действителност е да ни пречупят душевен и да ни настроят против Русия, като методите са доста брутални и подли - работи се студенокръвно чи безскрупулно. Ако не се събудим, неприятно ни се написа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не е нужно никакво разследване14 Март 2023 2:25ч.
То е ясно като бял ден! Все едно да правиш следствие, че когато грее слънце е топло и ярко. Американците не желаят да ни вкарат във войната, те към този момент са ни (го) вкарали по този начин крепко, че колкото повече шаваме, по-зле става.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не са отговорни единствено американците14 Март 2023 2:33ч.
И ние много се вживяхме в ролята на булката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ами,14 Март 2023 2:48ч.
Трябваше да ви светне, още когато накараха на Натовско обучение български бойци да стрелят по цели, облечени в съветски униформи. Моят спомен е, че те отхвърлиха да го създадат. Моята вяра е, че ще го сторят още веднъж!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сега ще забележим, какъв брой “Велик е нашият боец ”14 Март 2023 2:53ч.
Велик! Велик, Велик! (така се пее в песента). Да забележим! Щото Чорапа се оказа не толкоз популярен. Подари на Путин офицерски кортик с надпис: “Бог с нами! ”, а в този момент ще се окаже, че ние не сме с него.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Предстои ни да напишем най-тъмните страници от своята история14 Март 2023 3:07ч.
Да се биеш в непозната война, на страната на нацистите, против народ който ти е дал свободата и на който дължиш опцията да имаш лична страна, е скверно дело. Най-ниското проваляне! По-надолу няма нищо друго! Тези 50 души (дано да са единствено толкоз, само че едвам ли) се записват най-черния неприличен лист, който няма да можем да изтрием в никакъв случай!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Hcugufufufu13 Март 2023 18:18ч.
То хубаво приказва, само че за какво Възраждане поддържа измененията в закона за защитата?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рис13 Март 2023 18:47ч.
Ключовата смяна, която Възраждане поддържа беше, че войската може да бъда употребена вътре, в рамките на България - с цел да бъде регулатор на бежанските компликации и да охранява границата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Колониал13 Март 2023 19:25ч.
@РИС Ако беше си направил труда да прочетеш членовете с съответните промени в закона, нямаше да пишеш сходни небивалици. Промените допускат присъединяване на българска жива мощ, по единично или като част от интернационален алианс, в и отвън границите на България. Абе, вие всички приключили ли сте 4 клас и можете ли да интерпретирате вярно обикновен текст?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...13 Март 2023 19:32ч.
https://www.youtube.com/watch?v=P8UEbg17Z9Q&t=21s от 1:14:24
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Колониал13 Март 2023 19:41ч.
Миме, не виждам гугълски канали, мога самичък да си намеря и прочета закона. Дума по дума. Какво са дали своят вот възрожденските красавци.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ivan Kolev13 Март 2023 20:42ч.
За неразбралите: Още на 9-ти декември Народното събрание гласоподават за изпращането на оръжия и жива сила(до 50 човека) за Украйна. Тогава единствено цялата парламентарна група на Възраждане гласоподават срещу. На 1 февруари се прави корекция в ЗОВС като се прибавя с изключение на в чужбина(както е бил до момента закона) българи да могат да вземат участие в многонационални формирования(със глобата на ООН) и НА територията на страната, защото към този момент има от дълго време в България такова многонационално формирование. И в този момент обвинят Възраждане, че са дали своят вот за изпращането на оръжия и жива мощ в Украйна. Примитивна агитация. Гледайте изявлението на Костадинов при Карбовски там го изяснява това.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...13 Март 2023 21:38ч.
Ivan Kolev, губите си времето това са тролове
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Leto13 Март 2023 22:53ч.
Не преиначавайте нещата! Вие стартирате да изглеждате като незавършил 4 клас....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Някой си13 Март 2023 22:56ч.
Променени са много неща освен едно нещо!!ПРИМЕР Факт: Стар закон ".. Чл. 72. (1) Оперативното управление на българските въоръжени сили, изпращани и употребявани независимо или в състава на многонационални формирования в интервенции и задачи отвън територията на Република България, се реализира в сходство с решенията на интернационалните организации или интернационалните контракти за мандата на съответната интервенция или задача. " Нов с смяната " (1) Оперативното ръководство на българските въоръжени сили в случаите по член 61 се реализира в сходство с решенията на интернационалните организации или интернационалните контракти за мандата на съответната интервенция, задача или интернационална самодейност. “ Добавили са " или интернационална самодейност ".... Или англия-сащ-япония-танганайка също е интернационална самодейност.... Това не ви ли го споделиха или неможете да си го прочетете?! Защо като е по този начин не искарат някой от юристите им и да разяснят точка по точка какво е променено? Има хора които не са толкоз елементарни и ревизират нищо че са залитнали по новите спасители...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Истина14 Март 2023 0:45ч.
Отдавна споделям, че Съединени американски щати желаят да сблъскат македонци и българи, като украинци и руснаци, ерго гърци и турци, и към този момент руснаците няма да дойдат на помощ, тъй като сами сте плюхте в кладенеца с водата, която ще поискате да пиете... Благодарете за това на продажници Боко, Цвъко и Киро.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Куци Коньов14 Март 2023 0:58ч.
@Някой си, а " новия " член 61 прочете ли? Щото Чл. 72. (1) е разследване на член 61! Добавянето на чуждицата " initiative " (начинание) не трансформира същността му. Редът за " разрешане изпращането и потреблението на въоръжени сили отвън територията на Република България " не е изменен! Редът за оповестяване на " Положение на Война, Военно и Извънредно състояние. Мобилизация. " също не е изменен! Да припомня за " самодейността " в Ирак 2003 година, която бе осъществена без въпросните законови промени, или иначе казано - евроатлантическите натегачи нямат потребност да трансформират нищо в ЗОВС, с цел да пратят български контингент в У. Можеха да го създадат още декември 2022 година в предходното Народно събрание, просто американските им господари още не са им наредили, а и " варят жабата на муден огън ", с цел да не се усети...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати “Жива мощ ”?14 Март 2023 2:36ч.
Това елементарно ще се промени. Кой тогава ще посреща? Дали ще са тези, които изпращат?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @alo13 Март 2023 18:19ч.
Костадинчов боен специалист ли е? Ако го имате за подобен, най-малко се замислете за изразните му средства. Той владее и приказва профанския език. Вярвайте в каквото си щете - единствено ще предизвиквате реализирането му. Ако не бяхте такива, мошеници измежду вас нямаше да виреят.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не е13 Март 2023 18:23ч.
Не заменяй тематиката! Костадинов не е никакъв воененен специалист, само че призовките и интензивността на Военните Окръжия са факт. Говоря от първо лице.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ало, баце, ти кой си - шикълбругер, или?13 Март 2023 18:23ч.
Ех, козяк, козяк, незачет! И опорките през днешния ден доста нефелни, бе! Като всеки различен път! То правилно, че за евроджендърския планктон са супер, че дори и дупер! Ама...! Ако може нещо по-друго! И, ало, през днешния ден козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму?
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР