Разследван е за престъпно сключени договори в качеството му на

...
Разследван е за престъпно сключени договори в качеството му на
Коментари Харесай

Прокуратурата води досъдебно производство срещу кандидат-депутата на ПП/ДБ във Варна Благомир Коцев

Разследван е за незаконно подписани контракти в качеството му на регионален шеф, назначен от Кирил Петков
Варненска Окръжна прокуратура е образувала досъдебно произвеждане против Благомир Коцев за осъществено закононарушение по чл.220 ал.1 от Наказателния кодекс / член 220 ал.1 от Наказателен кодекс – Длъжностно лице, което умишлено подписа неизгодна договорка и от това произлезе забележителна щета за стопанството или за институцията, предприятието или организацията, които то съставлява, се санкционира с отнемане от независимост от една до шест години/ осъществено в качеството му на регионален шеф на Варна.

Досъдебното произвеждане е под номер №3 от 2023 година по разказа на Варненска окръжна прокуратура, оповестява

Благомир Коцев бе регионален шеф на Варна, назначен от държавното управление на Кирил Петков, а понастоящем е претендент народен представител от листата на Политическа партия и Демократична България във Варна за идните парламентарни избори на 2 април т.г.

Благомир Коцев се спряга и като кандидатура на Политическа партия и Демократична България за кмет на Варна на идните локални избори през есента.

За безобразно и незаконно подписаните контракти от Благомир Коцев, „ Афера “, вадейки ги на ярко, тогава писа, че са подписани от Коцев под менторството на брачната половинка на Даниел Лорер – Виолета Лорер. Понастоящем Даниел Лорер пък е лидер на варненската листа на Политическа партия и Демократична България за парламентарните избори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР