Разширяват периметъра за търсене на Ивана. Продължава издирването на 17-годишната

...
Разширяват периметъра за търсене на Ивана

Снимка: Facebook

Коментари Харесай

Разширяват периметъра за търсене на Ивана

Разширяват периметъра за търсене на Ивана. Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. И през през днешния ден полиция, доброволци и горски чиновници ще се включат в издирването.

Още няма изясненост – и кой е сменил профилната фотография на Ивана в обществените мрежи след изгубването ѝ. Момичето е оставило телефона си на класната в деня, в който е забелязана за последно, а по-късно устройството е предадено на полицията.

Работи се и по версията „ похищение “. Очаква се издирването да бъде разширено и към Перник. Всеки, който желае да помогне, може да отиде в 9.00 часа пред постройката на РУ-Дупница, където още веднъж ще имат събирателен пункт и доброволците ще получат насоки къде продължава издирването.

 

SafeNews напомня, че Районната прокуратура в Кюстендил е образувала досъдебно произвеждане за незаконно отнемане от независимост на малолетно лице по случая с изгубването на 17-годишната Ивана от Дупница. Това е общоприета процедура при сходни случаи, което дава водеща рамка за следствието.

Ако на по-късен стадий се появят задоволително доказателства и стане ясно, че се касае за друго закононарушение, производството може да се преобразува по различен член.

И сега не престават разпитите, както на близки и познати, по този начин и на доста други лица, които биха могли да оказват помощ за откриването на Ивана.

Киберспециалисти не престават да работят по следата интензивността в обществените и профили.

 

 

Източник: Българска национална телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР