Разраства се скандалът с огранизираните боеве край пловдивската английска гимназия.bTV

...
Разраства се скандалът с огранизираните боеве край пловдивската английска гимназия.bTV
Коментари Харесай

„Боен клуб” в Пловдив – бият ли се ученици за пари

Разраства се абсурдът с огранизираните боеве край пловдивската британска гимназия.

bTV се снабди с нов видеоклип на ръкопашен пердах сред възпитаници. Авторът твърди, че е сниман преди месец. Посочва и имената на двамата участници в битката - възпитаници от езиковата гимназия. Наша инспекция обаче открива, че нито в езикова гимназия - Пловдив, нито в езикова гимназия " Иван Вазов " има възпитаници с сходни имена.

Николай Радев, шеф на Езикова гимназия – Пловдив, е безапелационен, че възпитаници с имена Васил Бочков и Георги Първанов – нямат.

В новия клип се чува имитация от фенове на битката, които недоволстват, че са дали пари за толкоз бързо преустановен пердах: " Е, това ли беше? За това ли платихме, а? "

В езиковите гимназии отхвърлят да има образуване на боеве със залагания. Младеж показва, че се носят клюки, само че сред децата се знае, че няма такива залози.

bTV обаче откри директен очевидец на багра от предходната седмица. Неговата версия е по-различна.

Преди няколко дни Илия Йорданов вижда по какъв начин навалица възпитаници гледат на драго сърце пердах сред две момчета. Схватката не била плод на по-силни страсти и пристрастености, а изглеждала добре проведена.

" Бяха най-малко 80-100 индивида. Те първо се бяха събрали на стадиона и може би ги видяха преподаватели и и разтърваха. Разпръснаха се и по-късно се реалокираха 200 м. по-надолу”, споделя очевидецът Илия Йорданов.

Илия Йорданов е ученик на елитната Английска гимназия и е учуден от видяното: „ Лошото е, че имаше доста хора, които гледаха в профил като спектакъл и се забавляваха на това, което виждат”.

Според него е напълно допустимо да става дума за пердах за пари.

И двата клипа са снимани край Английската гимназия. Версията, че въпреки всичко може да става въпрос за боеве против
залози е много притеснителна. " Дали ще е покрай нашата гимназия или ще е на друго място в града – в случай че провеждат такива боеве против възнаграждение, това нещо би трябвало в действителност полиция и прокуратура доста съществено да се заемат. Всички управления, които имат такива възпитаници, в случай че има в действителност, би трябвало да предприемем единни ограничения! ", безапелационен е шефът Радев.

От полицията са безапелационни, че до момента не са получавали сигнали за проведени боеве против
залагания, в които вземат участие възпитаници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР