Разработчиците на автомобилите от руската премиум марка Aurus регистрираха търговското

...
Разработчиците на автомобилите от руската премиум марка Aurus регистрираха търговското
Коментари Харесай

Създателите на Путинмобила регистрираха име за нов модел

Разработчиците на колите от съветската премиум марка Aurus записаха комерсиалното название Merlon и графичното решение на логото. Данните се появиха в отворената база данни на Rostpatent.

В подредба на стоките и услугите е оказано, че марката Merlon може да се употребява за мотоциклети, мотопеди и скутери. Вероятно името Merlon може да бъде обещано електрически мотоциклет, първият първообраз на който бе показан през март тази година.

Мерлоните са детайлите, които увенчават парапета на крепостна стена или кула. Имената на моделите Aurus също се свързват с Московския Кремъл - седан и лимузина - Senat, миниван - Arsenal, SUV - Komendant.

Силовата установка на мотоциклета ще може да доставя 140 kW (190 к.с.) мощ. От нула до 100 той форсира за 3.7 секунди. Дизайнът на мотора е изработен в същия жанр като седана Senat и бъдещия кросоувър Komendant.

Министерството на индустрията и търговията съобщи, че специфичните версии на мотоциклети от тежък клас са подобаващи за работата на звена на Министерството на вътрешните работи и Министерството на изключителните обстановки. В същото време, както означават в отдела, потребителските качества на мотоциклетната платформа, създадена в NAMI, отварят благоприятни условия за безвъзмездна продажба.

Наскоро съветският тръст Калашников патентова дизайна на нов модел на електрически мотоциклет. Това е съвременна версия на модела Izh-49, който е създаден през петдесетте години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР