Разпространените снощи в Полша снимки на отломки, намерени в населеното

...
Разпространените снощи в Полша снимки на отломки, намерени в населеното
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната: Oтломките от ракетата, паднала в Полша, са от ракета С-300 на украинската ПВО

" Разпространените нощес в Полша фотоси на парчета, открити в обитаемото място Пшеводув, са еднопосочно разпознати от съветски военни експерти като детайли от зенитна управляема ракета на Противовъздушна отбрана С-300 на украинската войска ", заяви съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.

Министерството сподели през днешния ден, че съветските ракетни удари против Украйна през вчерашния ден са били нанасяни по цели, намиращи се най-малко на 35 км от полската граница. " Искаме да подчертаем, че ракетните удари са нанасяни единствено на територията на Украйна и на разстояние не по-близо от 35 км от полско-украинската граница ", сподели представителят на отбранителното ведомство генерал-лейтенант Игор Конашенков.

" Изявленията на разнообразни украински източници и задгранични представители за рухване в обитаемото място Пшеводув на хипотетични " съветски ракети " са умишлена провокация за ескалация на ситуацията ", сподели той. " На 15 ноември съветските въоръжени сили нанесоха масирани удари с високоточни оръжия с огромен обхват с въздушно и морско базиране против системата за военно ръководство на Украйна и обвързваните с нея енергийни обекти ", сподели Конашенков и добави, че през вчерашния ден не са нанасяни никакви удари по обекти в Киев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР