Разпродажбата на Amazon Spring Deal Days все още е налице

...
Разпродажбата на Amazon Spring Deal Days все още е налице
Коментари Харесай

10 скандални неща, които хората купуват в разпродажбите на Amazon, както са забелязани от нашите експерти по пазаруването

Разпродажбата на Amazon Spring Deal Days към момента е налице и стартира с хиляди отстъпки, добавени към уеб страницата от в този момент до този понеделник, март 25. Въпреки че нормалните любимци като mirror.co.uk/all-about/fire> Fire Sticks и инструментите за оформяне на коса са в търсенето, ние забелязахме някои много скандални известни артикули.

Нашият екип от създатели бяха хванати неподготвени от шепа привличащи окото артикули, наподобява, че доста нетърпеливи купувачи на пролетни разпродажби също се харесват. И до момента в който някои наподобяват луди на пръв взор, има причина купувачите да си падат по тези необикновени продукти.

От тиксо за уста и разтеглива маска за лице, която да носите през нощта с вярата да намалите признаците на двойна брадичка (имам поради, отдадеността е истинска), до роботи за косачки, пясък за тялото и магически култивиран артикул. Видяхме всичко в тазгодишната пролетна ликвидация. Други търговци на дребно, организиращи разпродажби, включват M&S, Dunelm и Currys.

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР