Разпореждането на президента Джо Байдън разузнаването на САЩ да увеличи

...
Разпореждането на президента Джо Байдън разузнаването на САЩ да увеличи
Коментари Харесай

Хипотезата, че коронавирусът е от лаборатория в Ухан, отново е на дневен ред

Разпореждането на президента Джо Байдън разузнаването на Съединени американски щати да усили напъните си за изследване на произхода на новия ковид е измежду централните тематики в осведомителния поток и на коментарните страници в западните издания.

Британският в. " Гардиън " осведоми, че Байдън е оповестил също, че натискът върху Китай да взе участие в изцяло следствие ще продължи.

Лондонското издание написа, че по-рано този месец американският президент е получил отчет с допустимо най-актуализиран разбор на произхода на ковид, само че е изискал от разследващите организации да " удвоят " напъните си за определяне на " финален извод " за това по какъв начин вирусът за пръв път е бил пренесен у човек.

Байдън желае отчета до 90 дни. В него би трябвало да бъде отговорено и на съответни въпроси за Китай, сподели президентът на Съединени американски щати през вчерашния ден.

" Гардиън " напомня, че новият ковид се появи за пръв път в китайския град Ухан в края на 2019 година и от този момент се популяризира по целия свят, като лиши живота на близо 3,5 милиона души и болести към 168 милиона, по данни на американския университет " Джонс Хопкинс ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР