Разплакваща история за безпаричие разказа укриващият се от правосъдието в

...
Разплакваща история за безпаричие разказа укриващият се от правосъдието в
Коментари Харесай

Жив да го ожалиш! Приятели издържали Божков

Разплакваща история за безпаричие описа укриващият се от правораздаването в Дубай милиардер Васил Божков. Той даде телефонно изявление за бТВ. В момента нямал пари и го издържали другари. ЛиЛана не познавал, не му била подставено лице.

И какъв брой може да се източат от еврофондове – милион, два, три – мислите ли, че такива пари ме интересуват, безсрамно и иронично попита Божков. И сподели, че е спечелил задоволително пари, с цел да не го вълнуват еврофондовете. В момента обаче нямал никакви средства, тъй като всичко му било блокирано. Издържали го другари. Дават ми пари – милион, два, пет. Нямам пари, само че имам другари, сподели Божков.

Акциите на „ Левски ” към този момент не ми трябват. Бих ги продал на сериозен вложител или бих ги подарил на почитателите, сподели Божков. Срещу него има повдигнати 11 обвинявания. Прокуратурата е подала документи за екстрадицията му у нас.

В Дубай съм, добре съм, сподели Божков. Той заяви, че е в Дубай от края на януари. Живее в апартамент чартърен дружно с Георги Попов. На Гергьовден двамата чествали имения ден на Попов с огромна компания техни другари, които не са българи.

Бях не в ареста, а в пандиза 2-3 седмици, не знам какъв брой тъкмо, сподели още Божков. Нямал средства, нямал телефон, нямал затворнически номер, не съществувах, изплака упрекнатият милиардер. Той заяви, че няма персонални парцели в Дувай. В момента нямал никакви ограничавания, можел да върви където си изиска,  нямал и защита. Защо ми е, от кого да се пазя, сподели Божков.

Трябва да се върна в България, аз съм почтен, съобщи още милиардерът. И насочи следващите си обвинявания към България. В момента тя се управлявала от хунта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР