Разпитът на треньора на Витоша (Бистрица) - Асен Букарев, за

...
Разпитът на треньора на Витоша (Бистрица) - Асен Букарев, за
Коментари Харесай

Свърши разпитът на Букарев, ето част от думите му

Разпитът на треньора на Витоша (Бистрица) - Асен Букарев, за абсурда, който се заформи след думите му за мача с Царско село, свърши.

След срещата ръководителят на Комисията по нравственос и феърплей - ген. Васил Василев, даде повече детайлности по отношение на диалога в Бояна.

Букарев декларирал, че думите му са произлезли в положение на афект и че не е получавал позвънявания нито от човек на Царско село, нито от някой различен.

" В дните преди мача, в ежедневни диалози и контакти с разнообразни хора, почитатели, познати, другари бях питан неведнъж дали Витоша ще играе съществено до края на шампионата, в частност против Царско село. Разговори и въпроси, които ме дразнеха. Като треньор постоянно съм спазвал разпоредбите за почтеност и феърплей ", са част от думите на Букарев.
 Букарев: Потвърждавам думите си от през вчерашния ден
Букарев: Потвърждавам думите си от през вчерашния ден

" В нито един миг не упреквам клуба Царско село "

Комисията е отправила забележка към треньора да прецезира изявленията си. Въпреки това прокуратурата ще стартира следствие на случая.

" В инспекцията се съдържат данни за лица, които са посочени като другари и почитатели. Те не се отнасят до футболните среди. Преписката ще бъде изпратена до прокуратурата за инспекция за вероятно съществуване на закононарушение ", съобщи ген. Василев.

" Не мога да ви кажа дали е имало наново позвъняване. Той не е декларирал сходно нещо. Днес следобед господин Берберов ще занесе материалите в прокуратурата. "

" Той сподели, че бил ужасно обезпокоен от загубата. Бил сърдит от това, че предходния ден не е могъл да тренира тима, защото е имал и проблеми с вероятно някои инфектирани футболисти. Бил прекомерно сърдит и се извини за това, че дал по-силно изявление. Не се съобразил с думите си. "

" Останалото ще го приказвам пред прокурорите. Ние сме пратили отчета на дисциплинарната комисия. Това, което можем да създадем, е да предупредм Букарев в бъдещи изявленията да съблюдава някакви правила на нравственос в мненията си. Той споделя, че преувеличил думите си. "

" Негово право е да каже при нас каквото си пожелае. Ние му дадохме въпросник, на който той отговори ", приключи Василев.
 БФС привиква на разпит Асен Букарев
БФС привиква на разпит Асен Букарев

Трябва да се яви във футболния съюз на следващия ден в 9:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР